📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
TB303 napisał/a:
Chuj w materiał, płacz w komentarzach najlepszy zawsze
A wiesz czemu ? Bo bies jest bardziej ludzki nie raz niż sami ludzie
avalanch napisał/a:
Wiem, jednak to nie przysłania mi oczu i na każdą śmierć na filmie patrzę tak samo - bez względu czy to zwierze, czy człowiek.
avalanch napisał/a:
Cytat:
Bies – w przedchrześcijańskich wierzeniach Słowian personifikacja bliżej nieokreślonego złego ducha, demona zła.
co za skurwysynem trzeba być żeby widzieć psa i go rozjechać, należało by chuja położyć na ziemii i mu po kutasie jeździć tym samochodem
z tego co widzę to psy posiadają większą empatię niż chińczycy
Tyle w temacie
W Polsce można zatrzymać siłą takiego kierowcę? Może nie jak łełosy amerykańskie w filmach, ale zajechać drogę czy cuś? Coś tam jest w prawie i interwencji obywatelskiej, ale jak ma się to do zwierząt?
jjjkkkfff napisał/a:
Kurwa, jak sobie w ciapatolandii podrzynaja gardla to nawet mnie nie rusza, ale jak pada pies to jest mi kurewsko przykro.
Psa zawsze szkoda. Człowieka, nie zawsze.
Za gówniaka było by piwo psa mi szkoda.
Eksperyment się udał, ależ to było przewidywalne... Aczkolwiek ,dziękuję wszystkim za wypowiedź...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów