Z chwilą namiętności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ydgdfkjhagsjhgfahdasd appropriate" Ja pierdolę, brzmi jakby go wychowywała matka z ciotką i babką do spółki. Założę się, że do tego jeszcze rudy. A może po prostu taka z niego pizda, że aż mu wargi sromowe zastąpiły te zwykłe i teraz ma problemy z wymową?
Co za kurwa ! Ci se elegancko z kulturką za płotem żeby nie przeszkadzać a ten kazał im wypierdalać...
Taki głupi filmik potrafi zniszczyć ludziom życie. Ogólnie co za kurwa czasy. Jadę ostatnio z debilem, przed nami gościowi koło zaraz odpadnie a ten gada "pojedziemy chwilę zanim i nagramy na kamerkę to będzie na youtube" zamiast zatrąbić czy gościowi spróbować pomóc. Jebane internety, więcej złego z nich niż pożytku.
doopa napisał/a:
jebane stulejarze, a komu to przeszkadza, niektóre laski lubią sex w plenerze lub w miejscach publicznych
To czemu np. nie pójdziesz sobie do galerii handlowej walić konia na środku przy wszystkich? No bo czemu nie.
doopa napisał/a:
jebane stulejarze, a komu to przeszkadza, niektóre laski lubią sex w plenerze lub w miejscach publicznych
Spiderowski napisał/a:
Dokładnie, jakim przegrywem życiowym trzeba być żeby takie coś nagrywać i wrzucać w internet.
Wy tak na serio kurwa ? Idźcie sobie zwalić wzajemnie w galerii albo na ławce przy Złotych Tarasach.
Jebane zezwierzęcenie, zero godności i szacunku do ciała. Tfu jebany chlew, w zajebistym kierunku to idzie patrząc na dzisiejszą społeczność.
Nagranie takiego ścierwa i wrzucenie w net, to i tak mała kara za odpierdalanie takiej obory. Zachlane prawie do nieprzytomności ryje, lizanie brudnej pizdy na brudnym chodniku w przestrzeni publicznej. Poważnie? Jak się zachowują jak jebane zwierzęta, to nie zasługują na lepsze traktowanie.
Jak byłem dzieciakiem i przed domem psy się pierdoliły, to brat rzucał w nie kamieniami
a kiedy zdarzy się komuś zbliżenie z losową (nie ważne jak piękną) dupą, polecam wypowiedzieć magiczne zdanie które wystawi wasza godność i pewność siebie na próbę, "idź się odśwież"
Jak byłem dzieciakiem i przed domem psy się pierdoliły, to brat rzucał w nie kamieniami
a kiedy zdarzy się komuś zbliżenie z losową (nie ważne jak piękną) dupą, polecam wypowiedzieć magiczne zdanie które wystawi wasza godność i pewność siebie na próbę, "idź się odśwież"
Może i chujowo się walić na chodniku, ale przynajmniej są biali i hetero. Piwo!
panta_rhei napisał/a:
Może i chujowo się walić na chodniku, ale przynajmniej są biali i hetero. Piwo!
Podwójne standardy debila
Może i debila ale przynajmniej jestem biały i hetero
panta_rhei napisał/a:
Może i debila ale przynajmniej jestem biały i hetero
No proszę, jaka kulturalna odpowiedź. Cofam tego debila, z szacunku.
ZatoX napisał/a:
Wy tak na serio kurwa ? Idźcie sobie zwalić wzajemnie w galerii albo na ławce przy Złotych Tarasach.
Nie interesują mnie twoje homoseksualne fantazje.
Jeśli igraszki w nocnym plenerze porównujesz do publicznej masturbacji to jesteś po prostu kretynem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów