Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bardzo chciało mi się w to wierzyć więc pokazałem zegar analogowy swojej 18 letniej chrześniaczce, też nie wiedziała. Czego ich w tych szkołach uczą?
Nic mi nie mów, mój syn prawie 18 lat, też tego nie wie, przed chwilą mu pokazałem ten filmik. Zapytałem czy to w ogóle jest możliwe z rozbrajającą szczerością powiedział, że jest z innego pokolenia i kompletnie nie widzi potrzeby żeby się tego w ogóle uczyć. W domu są tylko zegary analogowe, gówniarz nawet słowem nie pisnął, że ich nie ogarnia.
To jest autentyk koleś pracuje z moim znajomym jako mechanik w salonie kia. Skurwiel nawet niewiedzał w którą stronę nakrętek odkręcić.
Przeczytałem "napletek"...
Przeczytałem "napletek"...
Jebany słownik miało być nakkrętke
Nakrętke kuuuuuuurwa
W jakim mieście?
TORUŃ
Takie mundre?
To która jest na tym zegarku??
Za 20 osiemnasta ale ja to rocznik 96
Ale jestem dodatkowo ślepy i nie zauważyłem gdzie jest krótka wskazówka więc 19:28
No i prosze, to jest wlasnie to co dzieje sie powoli po cichu od dawna. Prawie dorosle dzieci ( 17 lat ) nie wiedza jak odczytac godzine z zegarka ale wiedza ze moga sobie zmienic plec czy np pedaly sa oki i trzeba ich tolerowac. Powoli robi sie dzieciakom burdel w glowach i uczy nie tego co trzeba. Jak na moj rozum jest to po to zeby im namieszac w glowach i nie pozwolic myslec ( nie uczyc myslenia ) bo przeciez glupim stadem lepiej sie steruje. Najgorsze sa dwie zeczy - gdzie sa rodzice tego durnia? oraz to ze on bedzie musial pracowac na moja emeryture!
Zaraz zleci się armia internetowych durni i wytłumaczą ci ze on wcale nie musi tego potrafić. Przecież wymyślili zegarki elektryczne, a na co komu taka "wiedza"
na chuj komu zegarek 24h
jak Cię trzymają cały tydzień w piwnicy to skąd masz widzieć czy jest 8.00 rano czy 8.00 wieczór ?
Ps. Są jeszcze zegarki binarne, jak znasz system zapisu dwójkowy to w sumie łatwo odczytać godzinę
[
Zaraz zleci się armia internetowych durni i wytłumaczą ci ze on wcale nie musi tego potrafić. Przecież wymyślili zegarki elektryczne, a na co komu taka "wiedza"
Już się kilku zleciało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów