Swego czasu w UK już zdiagnozowali ten problem i skutecznie rozwiązali, usuwając zegary analogowe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwykły lewak ....dadzą mu na marszu transparent z napisem "jestem debilem" to się jeszcze będzie z tego cieszył
Nie bardzo chciało mi się w to wierzyć więc pokazałem zegar analogowy swojej 18 letniej chrześniaczce, też nie wiedziała. Czego ich w tych szkołach uczą?
Nie wierzę w to co widzę
No i prosze, to jest wlasnie to co dzieje sie powoli po cichu od dawna. Prawie dorosle dzieci ( 17 lat ) nie wiedza jak odczytac godzine z zegarka ale wiedza ze moga sobie zmienic plec czy np pedaly sa oki i trzeba ich tolerowac. Powoli robi sie dzieciakom burdel w glowach i uczy nie tego co trzeba. Jak na moj rozum jest to po to zeby im namieszac w glowach i nie pozwolic myslec ( nie uczyc myslenia ) bo przeciez glupim stadem lepiej sie steruje. Najgorsze sa dwie zeczy - gdzie sa rodzice tego durnia? oraz to ze on bedzie musial pracowac na moja emeryture!
Tak to jest jak rodzic ma w dupie dziecko. Znam takich co nawet butów nie potrafią wiązać
zwierzak30 napisał/a:
Takie mundre?
To która jest na tym zegarku??
16: 32. A wiecie, że to są najszybsze zegarki na świecie?
ququa napisał/a:
Zwykły lewak ....dadzą mu na marszu transparent z napisem "jestem debilem" to się jeszcze będzie z tego cieszył
Tobie nawet transparent nie jest potrzebny. Od razu widać z kim mamy do czynienia.
O kurwa, ciekawe jak będą w przyszłości testować to pokolenie na Alzheimera, skoro oni nie znają się na zegarku
Może już się rodzą z dziurawymi mózgami, w sumie, toby się wszystko zgadzało.
Może już się rodzą z dziurawymi mózgami, w sumie, toby się wszystko zgadzało.
35i napisał/a:
16: 32. A wiecie, że to są najszybsze zegarki na świecie?
Ciekawy jestem,bo nie słyszałem.
Mam go od jakichś 35 lat.Nigdy nie był u zegarmistrza ,a chodzi z dokładnością +-2,3 sekundy na dobę.
zwierzak30 napisał/a:
Ciekawy jestem,bo nie słyszałem.
Mam go od jakichś 35 lat.Nigdy nie był u zegarmistrza ,a chodzi z dokładnością +-2,3 sekundy na dobę.
No wiesz, nazwa zobowiązuje. Zacytowałem suchara z lat siedemdziesiątych, jak nie starszego.
lokal.szczecin napisał/a:
Najgorsze sa dwie zeczy - gdzie sa rodzice tego durnia? oraz to ze on bedzie musial pracowac na moja emeryture!
Jakiś ty optymista!
Odpowiadam: rodzice, sorry , matka i tatuś som pod sklepem i przepijajom ostatnie 500+.
On nie będzie pracować na tfojom emeryture, on jako prawdziwy szanujący sie obywatel bedzie pobierać zasiłki!
I teraz najgorsze: PIS lubi to! I wygra kolejne 3 (co najmniej) kadencje, bo pracujący chcą odpoczywać w niedziele, a nie głosować!
Wyrwać chwasta!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów