📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kandydaci na licealistów 2013. Trzeba stąd spierdalać.
Aż wstyd, dla mnie to tylko 3 lata różnicy...
Aż wstyd, dla mnie to tylko 3 lata różnicy...
Kurwa, skad ja jestem...
Kochany Mielec, juz widze przyszlych inzynierow,doktorow ,architektow ktorzy nawet nie znaja wzoru
na pole kwadratu,wstyd poprostu wstyd.Przyszlosc naszej ojczyzny jest zagrozona.
Az strach sie przyznac,ze sie stad jest.
Kochany Mielec, juz widze przyszlych inzynierow,doktorow ,architektow ktorzy nawet nie znaja wzoru
na pole kwadratu,wstyd poprostu wstyd.Przyszlosc naszej ojczyzny jest zagrozona.
Niech spieprzają stąd do USA i hejtują Czechosłowację
No i czym ty się kurwa przejmujesz? Przyjdzie im zdać maturę to wszystko się ładnie posegreguje, kto ma iść dalej a kto nie.
Ryba ma DUSZE!!!!
Gimnazjalistki dobre dupy. Trza się zakręcić przy jakim.
No i z czego to się śmiać? Wyobraźcie sobie co to będzie za 10 czy 20 lat, jak oni będą "dorośli"(tak jak ci z Matura to Bzdura) i zasiądą do np polityki. Banda kretynów i pomyleńców, którym się wydaje, że jak zdadzą to są super inteligentni.
To jest kurwa przykre...
Na szczęście mnie w tym kraju już nie będzie
A ten gość na końcu - piwko za niego i dla niego
To jest kurwa przykre...
Na szczęście mnie w tym kraju już nie będzie
A ten gość na końcu - piwko za niego i dla niego
Ja tam się cieszę bo przynajmniej mniej ludzi na specjalistycznym rynku pracy. Przynajmniej się nie będę martwił w przyszłości, że mi jakiś szczyl robotę zabierze:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów