Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................s
2012-05-22, 15:00
taka jest prawda że wyższe nie jest oznaką inteligencji i mądrości "ogólnikowej"
Udowodniła, że miejsce kobiety jest w kuchni
j................o
2012-05-22, 15:02
Liczy się głównie inteligencja i zainteresowanie światem. Widać kto inteligencję ma a kto nie. I niech mi ktoś teraz powie, że wszyscy kibice to bezmózgie maszyny do zabijania.
r................o
2012-05-22, 15:03
no coz, pozamiatala dziewczyna
Typowa głupia c🤬a na studiach. Nadaje się tylko do jednego.
Rozj🤬a mi skarpety na maxa
P🤬lenie. Zlepili dobre odpowiedzi kibola ze złymi tej pani.
E................h
2012-05-22, 15:06
Niech jakiegoś STUDENTA zapytają, a nie tępą cipę.
astas napisał/a:
P🤬lenie. Zlepili dobre odpowiedzi kibola ze złymi tej pani.
Ta. Zwłaszcza w tych kiedy mieli takie same pytania.
g................_
2012-05-22, 15:13
i do tego chyba ćwiczy na siłce przynajmniej tak wygląda więc łamie następny stereotyp tępych koksów z siłowni
F................x
2012-05-22, 15:17
K🤬a, ci z tego programu to idioci. Nie dosc, że jak ktos da im suba na you tube, to cały czas odświeżają te filmiki, że praktycznie cały czas sa one na górze w subskrypcjach, to wp🤬lają ten szajs na Sadistica. Zgnijcie w piekle, gnojki.
ł................a
2012-05-22, 15:50
Tak psioczycie na dziewczynę a bzdury też byście gadali (nie mówię ,że każdy)
Ale laska fajna, chyba nikt nie zaprzeczy.