18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
komandoklucha 2013-01-17, 12:23
grubo ponad 50k mają w zabawkach
Zgłoś
Tarakum 2013-01-17, 12:25
Sin_69 jestes idiota...
Zgłoś
Blonski 2013-01-17, 12:26 8
u mnie na wsi niestety tylko narkotyki
Zgłoś
BulletRide 2013-01-17, 12:33
niezłe, brawo chłopaki
Zgłoś
Zenon Zykfryd 2013-01-17, 12:33
Fajna zabawa szkoda tylko że na konto rodziców przejdą na swoje skonczy sie sielanka:)
Zgłoś
nitrox89 2013-01-17, 12:34 16
Wieś a wieś to też różnica. Ja u siebie mieszkam od urodzenia, do 2000 roku był spokój, dopóki buce z miasta nie zaczęły się sprowadzać, typuSin_69.
Faktycznie, takie rodowite wieśniaki to przejebana opcja, bo tylko patrzą żeby się nachlać i szumu narobić, ja na szczęście się z nimi nie zadaje (chwała rodzicom za to że mi nigdy nie pozwolili zadawać się z marginesem). Choć musze przyznać że u nas są jacyś mało zaczepni.
Niestety okoliczni nowobogaccy nie pozwolili mi na rozwijanie mojej pasji, jaką jest offroad. Dość już miałem wystawania radiowozu pod domem i notorycznych kontroli (a przyjebać się nie było za co, bo motocykl zarejestrowany i sprawny, a ja uprawnienia mam). Także zazdroszczę chłopakom że mogą robić co chcą, bo u mnie by to nie przeszło

Poza tym mieszkanie na wsi to sporo plusów, jak i minusów. Jak masz fure, to masz gdzie przy niej grzebać, no i do miasta się dostać to lajt. Ale jak śmiga ktoś "na butach" to pozostaje mu bus 4x dnia lub 2km do MPK, które też zbyt często nie jeździ. Szkoła daleko, szpital daleko, najbliższy sklep z jakim takim zaopatrzeniem to kilometr drogi.
Na wiosne i w lecie trzeba kosić trawę, na jesień grabić liście, a w zimie odśnieżać, no i nie ma że po pracy nogi na stół i siedzenie, tylko jak chce się mieć koło domu w miare fajnie to trzeba wrócić i zapierdalać nasadzając nowe krzewy i układając nowe chodniki
Jednak na swojej wiochy bym na miasto nie zamienił ;P
Zgłoś
huntz0r 2013-01-17, 12:35
Chłopaki się bawią podoba mi się to , że nie siedzą w domu
Zgłoś
kaelem 2013-01-17, 12:44 4
adresikpuma napisał/a:

życie na wsi nie musi byc wcale nudne

nudne to jest życie w miejskich blokowiskach
Zgłoś
k................f 2013-01-17, 12:53
chyba bym ochujal jakby moja jedyna rozrywka bylo dojebywanie kaszlakow i dojenie krow, pozdro wiesniaki
Zgłoś
Smogu93 2013-01-17, 12:56 13
Mieszkam na wsi od urodzenia obecnie przeprowadziłem się do stolicy (studia).
Po pierwsze w miescie jest dwa razy wiecej wieśniaków niz na mojej wsi
Po drugie na imprezach w duzych klubach najczęściej są wieksze burdy niż na wiejskich imprezach
Po trzecie czasy w których na wiejskich imprezach napieprzali się deskami i wężami ogrodowymi dawno się skończyły ponieważ najczęściej te wiejskie imprezy obstawiają profesjonalne firmy ochroniarskie nie jak kiedyś strażacy OSP których po północy trzeba było pilnować bo sami się napieprzali...
Po czwarte jak jesteś swoim człowiekiem to jestes nietykalny bo stanie za Tobą cała wiocha i nie ma że tamtych jest wiecej NIE ZOSTAWIĄ CIĘ...
Po piąte chyba milej jest usiąść sobie na świeżym powietrzu przy grilu i ze znajomymi wysączyć piwko przy muzyczce niż pić to piwo w zatechłym mieszkaniu z czasów prl przy telewizorze uważając przy tym aby nie być za głośno bo stara kurwa z pod piątki na psy dzwoni...
Skończyły się czasy gdzie na wsi nie było prespektyw i możliwości mamy takie same możliwości takie same jak ludzie w miastach a dodatkowo cisze spokój i pewność że jak zapomnimy zamknąc garaż to nie będzie on wyczyszczony do rana, bo albo nikt nie kradnie albo sąsiad czy sąsiadka coś zauważą i choćby z widłami przybiegnie na pomoc:)
Zgłoś
K................a 2013-01-17, 13:04 1
Każdy wieśniak to permanentny idiota i należy go wykorzystywać. Bydło nie ludzie.
Zgłoś
gupichuj 2013-01-17, 13:08
Na wsi zamiast ćpać czy pić to ja wolę sobie rozjebać jakiegoś grata więc nie mówcie że tak nas od chuja stać. A jak mieszczuch przyjeżdza i się popisuje na co go to za kredyt nie stać, jak bardzo zna swoje prawa, jaki obeznany we wszystkim, w każdej dziedzinie jest profesorem to niech się nie dziwi że go nie lubią.
Zgłoś
dirtysanchez 2013-01-17, 13:20
Uboga polska wieś
Zgłoś
Zubar 2013-01-17, 13:20 1
zamiast pierdolić dajcie tytuł piosenki
Zgłoś
k................1 2013-01-17, 13:43 8
Piosenki:
1# - Mower - Wrestle With the Pig
2# - Rob Zombie - Two Lane Blacktop
3# - Guano Apes - Open Your Eyes
4# - System Of A Down - Suit Pee
5# - Disciple - Rise Up
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem