📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
w 39 sekundzie widać aparat fot. więc pytam się po jaką cholere wstawiasz film nagrywany udkiem z kurczaka!?
BTW sekunde później słychać strzały
BTW sekunde później słychać strzały
Najlepsze ubrania wyjściowe do kościoła zniszczyli, matki ich zabiją.
Proszę ja Ciebie filmiki z przytulankami ze swoimi "psiapsiółami" z łaski swojej wrzucaj gdzieś indziej, kurwa.
Takie filmy to na gejowo.pl wrzucaj najlepiej...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
noga od stolu musi byc, pozatym gosciu w zoltej wyglada nie dobrze, zawsze mowilem zeby przestal z tymi gangbangami razem z kotami.
odzywaj się gówniarzu
za ten tekst pod filmikiem nie na piwa. chociaż swoją drogą i tak by nie było bo filmik slaby.
btw. ten w czarnych chyba rugby trenował co?
btw. ten w czarnych chyba rugby trenował co?
ciekawe, nick kojak94, a w dacie urodzenia 89.. no spoko, może być, ale po Twoim pierwszym poście widać, że chyba jednak nie masz tych upragnionych 18 lat, zatem dobra rada od wujka landryna: nie wrzucaj więcej takiego gówna i idź się lepiej poucz, bo egzamin gimnazjalny niedługo..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów