jak sama nazwa wskazuje...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Ty z tym na sadistic.pl czy na lipton.ru
jak te auto wyjeżdża to można się zesrać ze strachu. czekam na part 2.
Jak zauważył kiedyś jeden z użytkowników "admin chciał pośmiać się z komentarzy". Po to jest ten filmik...
radzioko77
nauczże się kurwa wreszcie. Ty i cala banda pojebów która nie zna odmianów(*). pisze się to auto, a nie te auto. "te" jest kurwa zarezerwowane dla liczby mnogiej.
nauczże się kurwa wreszcie. Ty i cala banda pojebów która nie zna odmianów(*). pisze się to auto, a nie te auto. "te" jest kurwa zarezerwowane dla liczby mnogiej.
Wypraszam sobie
Co fo filmu: Jaki kraj taki papa-mobile:
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów