📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trening oddziałów obrony terytorialnej.
Widać, że panowie mają problem z czytaniem bo jakby przeczytali reklamę po lewej to by było ciekawiej
Onion street fighters.
Nic tak nie boli człowieka jak fakt, że siedzą takie gnidy cały boży dzień przy sklepie, walą każdy możliwy trunek w zależności o hojności idiotów sponsorujących i do momentu aż nie robią rozróby to się ani policja ani SM nie przypierdoli a do normalnych ludzi nad rzeką czy innym parku, to są pierwsi żeby się przypierdolić.
@up
Bo na chuj mają się dopierdalać do lumpów i pisać fikcyjne mandaty jak oni i tak ich nigdy nie zapłacą a jak widzą schludnie ubranych ludzi z piwkiem to wtedy wiadomka, że mają pracę i nawet jak nie zapłacą to skarbówka ściągnie.
I hajs się zgadza.
Bo na chuj mają się dopierdalać do lumpów i pisać fikcyjne mandaty jak oni i tak ich nigdy nie zapłacą a jak widzą schludnie ubranych ludzi z piwkiem to wtedy wiadomka, że mają pracę i nawet jak nie zapłacą to skarbówka ściągnie.
I hajs się zgadza.
@UP
Nie prawda, pierwszy mandat dostałem w 2012 roku. Do tej pory pracuję na czarno. W lutym tego roku wziąłem z urzędu skarbowego wyciąg z mandatami. Najstarszy mandat z 2014 roku jak się nie mylę. Wystarczy nie pracować, albo pracować na czarno i po 3 latach się wszystko przedawnia. Tylko jak już Ciebie poprawiam to powiem ci jaka jest różnica,a jest inna. Taki w parku normalnie ubrany w założeniu policji/straży itp. "Ma pracę" więc jest większe prawdopodobieństwo że go zapłaci niż ten co stoi lub leży i szcza pod sklepem.
Następna sprawa jest taka że policja/straż jadąc pod taki sklep, albo do parku muszą wystawić mandat a w 90% przypadkach zabierają takich zaszczanych delikwentów. Z kolei z sebixami można się podroczyć,pobiegać, wystawić broń,pogrozić albo inne cuda. Co byś wybrał? Ja wolałbym się droczyć z sebixami
Nie prawda, pierwszy mandat dostałem w 2012 roku. Do tej pory pracuję na czarno. W lutym tego roku wziąłem z urzędu skarbowego wyciąg z mandatami. Najstarszy mandat z 2014 roku jak się nie mylę. Wystarczy nie pracować, albo pracować na czarno i po 3 latach się wszystko przedawnia. Tylko jak już Ciebie poprawiam to powiem ci jaka jest różnica,a jest inna. Taki w parku normalnie ubrany w założeniu policji/straży itp. "Ma pracę" więc jest większe prawdopodobieństwo że go zapłaci niż ten co stoi lub leży i szcza pod sklepem.
Następna sprawa jest taka że policja/straż jadąc pod taki sklep, albo do parku muszą wystawić mandat a w 90% przypadkach zabierają takich zaszczanych delikwentów. Z kolei z sebixami można się podroczyć,pobiegać, wystawić broń,pogrozić albo inne cuda. Co byś wybrał? Ja wolałbym się droczyć z sebixami
jak w matixsie
Cytat:
Trening oddziałów obrony terytorialnej.
Byś się kurwa zdziwił jak wygląda taki trening...
Za własną kasę kupują szpej...
Szkolą się za własną kase..
A w jeden dzień strzelają tyle... co cała komenda policji w rok...
parafuzo czemu nie pomogłeś ojcu?
Dżizas_kurde napisał/a:
Byś się kurwa zdziwił jak wygląda taki trening...
Za własną kasę kupują szpej...
Szkolą się za własną kase..
A w jeden dzień strzelają tyle... co cała komenda policji w rok...
ASG nie liczy się jako strzelanie, a tym bardziej jako trening.
AleDlaczego napisał/a:
ASG nie liczy się jako strzelanie, a tym bardziej jako trening.
A niby dlaczego? Dlaczego nie można trenować taktyki, ukrywania się, kamuflażu, orientacji, wykorzystania terenu i wielu innych rzeczy bez broni?
ASG również pomoże ci z celnością i przyzwyczajeniem do reakcji.
Każdy twój post jest dnem intelektualnym bez żadnej sensownej podszewki.
Chłop musi mmieć niezłą siłę ciosu, popatrzcie jaką serie mu wyprowadza, a tamten nic
Velture napisał/a:
Widać, że panowie mają problem z czytaniem bo jakby przeczytali reklamę po lewej to by było ciekawiej
Podejrzewam, że osoba z ich IQ złapałaby za ten nóż nie tą stroną, co trzeba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów