📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jest tylko jeden naród wybrany wy faszysci, sa to Żydzi. Tylko oni moga trzepac kase na swoim cierpieniu. Ale dla forumowego lewactwa to normalne.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Co wy chcecie od Abrasiusiaka, jak dorobił się taki swojego passata na ścieraniu sobie kolan i przepraszaniu za Polskę?
Dajcie mu być ekspertem w jego dziedzinie.. w końcu jest najlepszym przykładem tego, co mu tak przeszkadza.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dajcie mu być ekspertem w jego dziedzinie.. w końcu jest najlepszym przykładem tego, co mu tak przeszkadza.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
janlew napisał/a:
Służby z niemieckim akcentem dojeżdżają biednych Polaków, a weganie i cykliści swobodnie sobie pomykają. Oj to chyba z czasów PO nagranie.
Całe szczęście już wstaliśmy z kolan (no, może nie licząc wolnych niedziel).
Trafiłem na taki powóz chyba w Mołdawii na jakiejś totalnej wiosce gdzie chyba nie wiedzą co to telefon.
Wyłączyłem silnik i przeczekałem, aż przejdą (nie powinno sie zakłócać marszu pogrzebowego), dziwne uczucie ale fajna tradycja, aż ciary przechodziły
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Wyłączyłem silnik i przeczekałem, aż przejdą (nie powinno sie zakłócać marszu pogrzebowego), dziwne uczucie ale fajna tradycja, aż ciary przechodziły
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
I jak tu sznować tych zjebanych cyklistów. Wszędzie się wpierdolą i wszystko spierdolą.
Nihilista napisał/a:
Całe szczęście już wstaliśmy z kolan (no, może nie licząc wolnych niedziel).
Wstaliście z kolan, to wytrzyjcie twarz i wracajcie do roboty.
I znów pedał, który musi pokazać że jest odmienny i ma wyjebane na wszystko
siodełko w odbycie, tego tobie życze
siodełko w odbycie, tego tobie życze
Mam wrażenie jakby to już było...
A może widziałem na jewtube, ale nie wpadłem, że to się nada na coś więcej niż kwejk.
A może widziałem na jewtube, ale nie wpadłem, że to się nada na coś więcej niż kwejk.
"Służby z niemieckim akcentem dojeżdżają biednych Polaków, a weganie i cykliści swobodnie sobie pomykają. Oj to chyba z czasów PO nagranie. "
Pojebalo Cie ? przeciez to wlasnie w okresie kiedy to Polska chciala byc silnym i mocnym samodzielnym narodem..... tak jak teraz z armia po Macierewiczu juz w ogole nie potrzebujemy nikogo, wypierdolmy jeszcze wszystkie firmy zachodznie, markety germanskie z kraju i znowu bedziemy super silnym, katolickim niezaleznym narodem... bedziesz mogl ruszyc do polskiej firmy i pracowac za 2 tys i dumnie honnorowo wspierac polski kraj a zakupy zrobisz sobie w Pewexie na bony
Pojebalo Cie ? przeciez to wlasnie w okresie kiedy to Polska chciala byc silnym i mocnym samodzielnym narodem..... tak jak teraz z armia po Macierewiczu juz w ogole nie potrzebujemy nikogo, wypierdolmy jeszcze wszystkie firmy zachodznie, markety germanskie z kraju i znowu bedziemy super silnym, katolickim niezaleznym narodem... bedziesz mogl ruszyc do polskiej firmy i pracowac za 2 tys i dumnie honnorowo wspierac polski kraj a zakupy zrobisz sobie w Pewexie na bony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów