Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słupy elektryczne na wsi przed wojną?
Słupy elektryczne moze i były ale drewniane nie betonowe. Ale asfalt? Gdzie dominowału tzw "kocie łby" i te domy kryte eternitem.
asfalt, słup energetyczny, domek docieplony i ccc Polsat
samolotu pasażerskiego brakuje
Jeszcze ktoś mógł nieść dobytek w reklamówce Biedry
Słupy elektryczne na wsi przed wojną?
asfalt, słup energetyczny, domek docieplony i ccc Polsat
samolotu pasażerskiego brakuje
Słupy elektryczne moze i były ale drewniane nie betonowe. Ale asfalt? Gdzie dominowału tzw "kocie łby" i te domy kryte eternitem.
Przecież film poddaje się potem graficznej w montażowni. Dla dobrego grafika zmiana tych detali to kilka kliknięć, doda efekty, tu przyciemni, tam rozjaśni i wychodzi arcydzieło jak Korona Królów.
Jakaś kolejna patriotyczna produkcja tvpis mająca na celu utrwalać polską martyrologię i poczucie niesprawiedliwości związane z brakiem zrozumienia świata, że Polacy są narodem wybranym, któremu należy się bezgraniczny i bezwarunkowy szacunek?
też bym wolał zobaczyć film o grupie komandosów rozpieprzających w `39 Berlin i Moskwę zarzynają Hitlera, wieszają Stalina, a Neville Chamberlain i Édouard Daladier dostają publicznie w pysk od Władysława Sikorskiego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów