📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja tam nie potrzebujec wiedziec ile pedaly maja lat, a tymbardziej nie bede im z tego powodu zagladal w dupe...
...pedale.
...pedale.
Widze ktos Z Dupy ogląda ..
Być może wiek jest odwrotnie proporcjonalny do ilości lat jakie mu zostały po zarażeniu hiv'em
Całkiem dobre, nie znałem.
Szmato oglądasz Z Dupy i tu sie popisujesz kawałami. Do kosza z nim!( takiego na małe czarne niechciane dzieci)
Czyli bawiliście się z kochankiem w liczenie swoich i taką obserwacją dzielisz się tutaj? Poza tym to portal homoseksualny, każdy o to tym absolutna tutaj prawda wie.
nie można po słojach. w końcu udowodnił ktoś empirycznie że
'one man - one jar'
'one man - one jar'
Wszyscy śledzą kłejki,maćki,z dupy itd. Nie każdy ma ferie i czas,zeby przejzeć 3/4 portali ze "śmiesznymi obrazkami". Na sadolu nie było,wiec japa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów