18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
<mama> kochanie, zobacz! kupiłam sobie cały komplet maseczek, kremów i żeli odmładzających! i jak wyglądam?
<tata> sądząc po cerze to na 18, po włosach na 21, po zmarszczkach na 23...
<mama> oh, jesteś cudowny!
<tata> czekaj, jeszcze nie skończyłem dodawać...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
rapid166 2014-07-28, 21:33
"materiał własny" - tego na dole brakuje ;]
Zgłoś
siedlik 2014-07-28, 21:52
Pewnie ta "mama" miala 16 lat.
Zgłoś
Xpalx 2014-07-28, 22:35
Materiał widziany minimum kilkadziesiąt razy, przez każdego użytkownika tego forum.

Japonia wniknąłem TT.TT
Zgłoś
KiecolPB 2014-07-28, 23:56
Bez kitu, materiał własny jak nic. Kto normalny by napisał "mama" i "tata", zamiast "mąż" i "pracownik kuchni"?
Zgłoś
zoorax 2014-07-29, 8:51
Ostatnio chyba moda na basha powraca.

Born to sleep
Zgłoś
sroka552 2014-07-29, 10:15
Stare jak konus, spierdalaj ;_;
Zgłoś
megafilip 2014-07-29, 14:16 1
Dziadek mi opowiadał że podrywał babcię na ten tekst, a ona go olała mówiąc że to jest stare
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów