Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł przyjechać do Polski i zostać księdzem, to ruchałby małe dzieci bez ograniczeń, jeszcze by mu za to dziękowali.
Ciebie ruchali, czy sam ruchasz małe dzieci?
Mógł przyjechać do Polski i zostać księdzem, to ruchałby małe dzieci bez ograniczeń, jeszcze by mu za to dziękowali.
A kaczystan , z Piotrowiczem na czele, przyklaskiwałby mu w imię pańskie, alleluja!
A co, masz jakieś niemiłe wspomnienia z dzieciństwa? Nie wsadzaj wszystkich do jednego wora, bo w każdym miejscu znajdą się odklejenia...
A co, masz jakieś niemiłe wspomnienia z dzieciństwa? Nie wsadzaj wszystkich do jednego wora, bo w każdym miejscu znajdą się odklejenia...
"w każdym miejscu znajdą się odklejenia" to prawda, ale tylko kościół stworzył cały system ukrywania pedofilskich zbrodni, przenoszenia sprawców z miejsca na miejsce, szkalowania ofiar (które niby to "zniesławiają księży"), atakowania osób domagających się sprawiedliwości (np. dziennikarzy opisujących te zbrodnie) oraz mącenia ludziom w głowach tak, żeby popierali pedofilskich zbrodniarzy a nie ich ofiary.
Poza tym, przypominam, że nie każdy ksiądz jest pedofilem, ale każdy jest funkcjonariuszem i agitatorem tej upadłej moralnie instytucji, która postępuje jak opisałem powyżej.
"ale tylko kościół stworzył cały system ukrywania pedofilskich zbrodni, przenoszenia sprawców z miejsca na miejsce, szkalowania ofiar (które niby to "zniesławiają księży"), atakowania osób domagających się sprawiedliwości (np. dziennikarzy opisujących te zbrodnie) oraz mącenia ludziom w głowach tak, żeby popierali pedofilskich zbrodniarzy a nie ich ofiary.
Do Choroszczy? Do Choroszczy!
Na badania? Na stałe!
Do Choroszczy? Do Choroszczy!
Na badania? Na stałe!
Tę pedofilską mafię, czy ich zwolenników?
Matołom co głosują na konfę przypominam że korwin też jest zalegalizacją sexuz małoletnimi, uważa że trzeba znieść opowiedzianość karną za sex z osobami poniżej 15 roku życia.
Przekonałeś mnie. Już wiem na kogo głosować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów