18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wielbłąd
bigdeal • 2012-09-28, 19:50
Sytuacja ma miejsce na pustyni. Mężczyzna zagubiony, bez żadnej nadziei przemierza piaszczyste tereny. Nagle daleko widzi człowieka. Podchodzi bliżej i widzi też wielbłądy. Podchodzi bliżej i pyta się go:
- czy mógłby mi pan wynająć, albo sprzedać wielbłąda?
- a panie, bierz go za darmo- odpowiada handlarz
- za darmo? tu musi być jakiś haczyk- dziwi się wędrowiec
- no jedyny minus jest taki, że musi mu pan zwalić konia co 1 km
Wędrowiec sobie myśli(...) - bierze go po chwili zawahania.
Jedzie, a po kilometrze wielbłąd się zatrzymuje. No to mężczyzna schodzi z niego i robi, to co było zawarte w "umowie". Po kolejnym kilometrze ta sama sytuacja. Aż do 5 km. Wędrowiec zatrzymuje się, robi to co musi wielbłądowi zrobić- a ten nic. No to pomyślał sobie- może muszę zrobić to jeszcze raz. No i jak pomyślał, tak zrobił. Ale wielbłąd dalej się nie ruszał. Zdenerwowany wędrowiec podchodzi do wielbłąda, łapie go za pysk i z oburzeniem pyta się go:
- ty wredna zwierzyno, co muszę jeszcze zrobić, żebyś nareszcie ruszył.
Wielbłąd popatrzył się na niego i wydał odgłos towarzyszący siorbaniu herbaty

Na żywo jest śmieszniejszy
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2012-09-28, 20:05 6
@bigdeal

I jak dogadałeś się z tym wielbłądem?

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
bigdeal 2012-09-28, 20:08 34
NOSTRI napisał/a:

@bigdeal

I jak dogadałeś się z tym wielbłądem?

Nawet nie próbowałem. Dałem mu Twoje namiary, bo masz większe wary co przekłada się na "efekt"
Zgłoś
ozyrys67 2012-09-28, 21:23 2
ale zjebałeś ten kawał
Zgłoś
c................s 2012-09-28, 22:12 2
Widziałem wielbłąda na żywo, nie był śmieszniejszy.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-09-28, 23:31 2
paskudne zwierze ,jebie tak samo jak jego właściciel

Zgłoś
Napalony_Cygan 2012-09-29, 11:36 3
Cytat:

to naucz go twoja stara, chetnie sie posmieje kiedy bedzie u mnie kleczala pod biurkiem
Zgłoś
Astehnir 2012-09-29, 16:32 2
Ciekawe jak smakuje golonka z wielbłąda w piwie.

Dlaczego? Bo mogę.
Zgłoś
gimi84pl 2012-09-29, 18:26 5
Facetowi na pustyni zepsuł się wielbłąd, zasmucony patrzy a niedaleko zakład naprawy wielbłądów, wbija więc i prosi o pomoc, właściciel kazał mu wjechać wielbłądem "na kanał". Wszedł do kanału wziął dwie cegły i jeb zwierzaka po jajach. Wielbłąd pomknął przed siebie jak oszalały. Zdziwiony właściciel wielbłąda pyta:
-Jak ja go teraz dogonię?
-Proszę wejść "na kanał"

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
bigdeal 2012-09-30, 12:47
Napalony_Cygan napisał/a:

to naucz go twoja stara, chetnie sie posmieje kiedy bedzie u mnie kleczala pod biurkiem

Zgasiłbym cie stary, ale gówno się nie pali...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów