Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że nie przeleciała nad tym mercedesem
[ Dodano: 2025-03-15, 00:21 ]
Chyba
[ Dodano: 2025-03-15, 00:21 ]
Chyba
Tak jak przypuszczałem, komentarze nic nie wnoszące do tematu. Iff że złotówki nie dałem
To sequel filmu "Mordercza opona"?
pl.m.wikipedia.org/wiki/Mordercza_opona
pl.m.wikipedia.org/wiki/Mordercza_opona
Cezzar napisał/a:
i od razu wiadomo, że to jakiś tępy hamburger nagrywa... xD
I do tego smoluch.
[ Dodano: 2025-03-15, 03:55 ]
Koń z Valony. Szkoda, teraz będzie musiał iść pieszo. Natępnego konia nie zmarnuje.
Szkoda że to tylko jakaś rurka PCV a nie kabel elektroenergetyczny.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie