📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
hahahhaha, jacy wy wszyscy jesteście zjebani, takich bzdur już dawno nie widziałem, znawcy od sportu
"kulturystyka do 190 cm i 60 kg wagi to tak" tutaj juz całkiem jeden debil dojebał xD
[/code]
"kulturystyka do 190 cm i 60 kg wagi to tak" tutaj juz całkiem jeden debil dojebał xD
[/code]
Ta, łatwo wyłysieć jak się takie pierdoły czyta
Synthol to olej wstrzykiwany przez desperatów, a później są takie efekty. Równie dobrze mogą się raczyć kujawskim.
Ale co to ma wspólnego ze sterydami
korinogaro napisał/a:
No ale serio co znaczy to podciąć? Jeszcze zmniejszyć zawartość tłuszczu w ciele czy co?
Dokładnie, redukcja zbędnej TT.
Btw. Zapraszam na forum KFD. Sam obecny w filmiku, jak go zwiecie 'czarny' wstawił to na SB i ma z was beke
Bo się dziwisz, komentujący tutaj to pizdy po 70kg wagi, co sztangi w lapach nie mieli
Wypraszam sobie, waże grubo ponad 70 kg i nie raz miałem sztangę w ręce, właściwie to codziennie podczas oddawania moczu.
grzechu5444 napisał/a:
Bo się dziwisz, komentujący tutaj to pizdy po 70kg wagi, co sztangi w lapach nie mieli
ja waże 70 kg ćwicze 2 lata na silowni cały rok mam >9%BF ,ponad 4 lata ćwicze karate pizdą bym sie nie nazwał ale co ja tam wiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów