ProVVe napisał/a:
Nie rozumiesz o co chodzi... Im można głosić pedalstwo i co tylko i podobno są tolerancyjni wręcz jej wyznacznikiem... Ale gdy tylko ktoś otwarcie mówi, że nie zgadza się z ich modelem lecą robić dym. Ja np razem znika wywalilbym tych studentów oraz tego profesora od swojej książki co promuje własne zdanie... Przecież ja się i część osób nie zgadzam z nim (tak by wyglądało życie według twojej teorii). Rozdział wiary od nauki musi być, ale chorób psychicznych i własnych widzimisię również... Ja miałem większość normalnych naukowców co swoje zdanie to swoje, ale mówili otwarcie, że trzeba negowac wszystko i dążyć samemu do wiedzy. Tutaj lewica sieje propagandę swoją i nikt nic nie może powiedzieć... Czyli mamy dyskryminację ze względu wiary i poglądów
O muj bosze. Za niewinność się do niej dojebali.
Pedalstwo nie jest chorobą psychiczną już od dawna.
Ja lubię brunetki, kolega blondynki, trzeci kolega rucha spasione baby a ktoś inny lubi dupcyć kolegę we włochatą dupę. Nie ma w tym nic nienormalnego.
Za to spierdolenie religijne jest uznane przez WHO jako choroba psychiczna. Tak na marginesie.
Nauczyciel ma prawo do swojego zdania jak założy swoją uczelnię albo będzie pracował dla belzebuba z Torunia. W innym wypadku ma nauczać obowiązujących faktów zgodnych z aktualną wiedzą naukową.
Jakby studenci chcieli posłuchać o katolickiej gównorprawdzie to pewnie studiowali by religioznastwo albo pseudonaukę w postaci teologii.
Baba głosi treści niezgodne z prawdą, ksenofobiczne i dyskryminujące. Nie ma prawa tego robić na państwowej uczelni.
Prywatnie może robić co tylko chcę. Może pierdolić, że połykanie spermy to kanibalizm i zjadanie dzieci. Może sobie wierzyć w najbardziej odjebanego boga jakiego sobie tyko wymyśli i nikt jej nic nie zarzuci. Jednak jako urzędnik na państwowej pensji ma być absolutnie neutralna.
ProVVe napisał/a:
że trzeba negowac wszystko i dążyć samemu do wiedzy
Nie wiem gdzie ty się uczyłeś albo może coś źle zinterpretowałeś?
Mam negować matematykę albo astronomię?
Szkoła ci daje podkład i kierunek a resztę wiedzy masz szukać sam.
Już sama okoliczność, że to babsko bronią oszołomskie organizacje religijne i odjebus kabotyn Gowin jest dowodem na jej całkowitą winę i że kobita się zagalopowała.