W Novo Hamburgo na samym południu Brazylii dziewięciu więźniów sobie uciekło. Czterech zostało już złapanych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Miałem nadzieję, że tych czterech pokażą w pozycji leżącej bezwładnej...
A te więzienie to jakaś wypierdówka...
A te więzienie to jakaś wypierdówka...
Czyli "WIĘKSZA POŁOWA" na wolności
Nie porównuj "zrywki" kilku bandziorów do "Wielkiej Ucieczki", gdzie chęć ucieczki zgłosiło 500 jeńców(!) z Żagańskiego Stalag Luft III, a w której udział wzięło ostatecznie 81 jeńców różnych narodowości, w tym sześciu Polaków. Fakt-faktem, z tunelu zdążyło wydostać się 76 jeńców, zanim wartownicy zauważyli uciekinierów... Ucieczka udała się tylko trzem lotnikom: Peter Bergsland i Jens Muller (Norwegowie) oraz Bram van der Stok (Holender). Pozostałych uciekinierów wcześniej czy późnej złapano i rozstrzelano...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów