Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i gdzie tu zrozumienie dla zuli ....
ps. oczywiscie joke spierdalaj z biblijnymi obrazkami wstawianymi w celu nabycia lajkow . ale poiem krotko i zwiezle .
Ludzie na tym forum sa choc troszke inteligentni i nie dadza sie strolowac kurwa trolom takim jak trole pizze zamowie i powiem ze chyujowa a w dodatku posta najebany pisze i nie wiem jak sensownie zakonczyc tego posta wiec skoncze go po swojemu
tk do chuja uchylkacie sie od wszelkich diagnoz i sprostowan do postow rasistowskich czy nazistowskich gdyby byly po waszej mysli a tak to po prostu jebiecie piwa i lapki w gore zeby nie wyjsc na nic nie wartych ciuli .... (mowiac o 60 % oddanych glosow*)
Zjebano mnie że jest to profanacja klasyki filmowej, i jak śmiem to wrzucać.
Tym czasem śmiało inni profanują uczucia religijne katolików...
Osobiście nie mam nic do ateistów bo przyznam że niektórzy z nich potrafią być naprawdę w porzo. Ale nienawidzę osób które naśmiewają się z osób wierzących w Boga i nieustannie próbują udowodnić jego nieistnienie. Tak samo nienawidzę tych którzy są wierzący a naśmiewają się z ateistów i patrzą na nich jak na szatana.
@kohaku91
od dziecka sie nam wpaja o czyms co nie istnieje i potem w wiekszosci wyrastaja tepe chuje;
za duzo tez sie wasz kosciol wychyla w polityce;
ps. jedyny dobry pomysl tegoz rzadu - zlikwidowac fundusz koscielny
Rabin nigdy nie posówał chłopczyka? albo kolega po fachu np. POP.
Jeżeli był to rabin dyslektyk to może i "posówał".
nie dosc ze na kacu wstal zeby sie dojebac to go za kare alkoholizmu ukrzyzowali
i gdzie tu zrozumienie dla zuli ....
ps. oczywiscie joke spierdalaj z biblijnymi obrazkami wstawianymi w celu nabycia lajkow . ale poiem krotko i zwiezle .
Ludzie na tym forum sa choc troszke inteligentni i nie dadza sie strolowac kurwa trolom takim jak trole pizze zamowie i powiem ze chyujowa a w dodatku posta najebany pisze i nie wiem jak sensownie zakonczyc tego posta wiec skoncze go po swojemu
tk do chuja uchylkacie sie od wszelkich diagnoz i sprostowan do postow rasistowskich czy nazistowskich gdyby byly po waszej mysli a tak to po prostu jebiecie piwa i lapki w gore zeby nie wyjsc na nic nie wartych ciuli .... (mowiac o 60 % oddanych glosow*)
że co, kurwa? o.0
Kiedyś wrzuciłem na "sada" przeróbkę filmu "Chłopcy z ferajny" była to scena pobicia typa w barze i były podłożone słowa "ale urwał, ale to było dobre, ale cie poobijali dziś... " itd.
Zjebano mnie że jest to profanacja klasyki filmowej, i jak śmiem to wrzucać.
Tym czasem śmiało inni profanują uczucia religijne katolików...
Osobiście nie mam nic do ateistów bo przyznam że niektórzy z nich potrafią być naprawdę w porzo. Ale nienawidzę osób które naśmiewają się z osób wierzących w Boga i nieustannie próbują udowodnić jego nieistnienie. Tak samo nienawidzę tych którzy są wierzący a naśmiewają się z ateistów i patrzą na nich jak na szatana.
Tamto co wrzuciłeś nie tyle było profanacją co chujowym sucharem, dlatego zostałeś zjebany. Jak już przerabiać "Chłopcy z ferajny" to w jakiś zabawny sposób a nie profanować takim gównem jak "ale urwał".
Co do drugiej sprawy to taki już jest Sadol, więc nie ma co płakać, że obraża się tu wszystko i wszystkich, bo właśnie taki jest jego cel.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów