18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
wielkanoc...
Kam • 2015-04-05, 19:54
No i święta zrujnowane... pierwszy raz w życiu nie dostałem nic na zajączka. Tak się wkurwiłem że poszedłem do swojego pokoju i jebnąłem drzwiami. Ojciec też się wkurwił i wparował za mną kradnąc kabel od neta, więc muszę pisać z koma. Matka siedzi w dużym pokoju i płacze prosząc mnie abym wrócił do stołu. Taki chuj! Jestem dorosły, mam 27 lat, nie będzie mi mówić co mam robić.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ehoo 2015-04-05, 20:10 10
true story.
Zgłoś
androgenius 2015-04-05, 20:25 11
ale taguj #zajebanezwykopu i #zmieniłemwiek
Zgłoś
pisage 2015-04-05, 23:13 4
czyli nie posłuchasz, jak poproszę żebyś nic już więcej tu nie pisał?
Zgłoś
P................M 2015-04-05, 23:20
Kam, Weź się do roboty nygusie zasrany!!!
Zgłoś
i................2 2015-04-06, 2:03 58
czyja to wina? jakie mamy zarobki i ceny? nawet jakby miał te 1800 to co? 700 wynajem żarcie 300, opłaty 300 i zostaje 500 a jeszcze dojazd do roboty czasem jakiś łach trzeba kupić, zostaje 300 i weź kurwa myśl o zakladaniu rodziny !!! lepiej siedzieć u rodziców i odkładać taki mamy rząd pierdolców
Zgłoś
marudnik 2015-04-06, 2:19 3
jak się jest deklem bez sensownego wykształcenia i finezji - to się zapierdala za głodową pensję
Zgłoś
GhostRider32 2015-04-06, 2:58 18
marudnik,
Jak jest się idiotą, to żadne wykształcenie nie pomoże A dziś nawet mechatronikę nietrudno skończyć Jak ktoś liczy na to, że same studia mu znajdą pracę, to się przeliczy
Ale jak oczekiwać dobrej jakości kształcenia, skoro dziś uniwersytety i politechniki są tylko po to, żeby utrzymać etaty? Sam skończyłem historię na UG. Na pierwszym roku było nas ok. 120, magistra uzyskało tylko 27, jakieś 30 osób samo odeszło, a reszta nie przeszła egzaminów. Dziś słyszę, że na 118 osób, które zostało przyjętych na studia 94 obroniło się... Zajęcia ustalane są "bo pan X ma za mało godzin", "pani Y nie ma co robić o tej godzinie, dajmy jej jakiś przedmiot"... A totalnym szczytem jest kurwa to, jak wykładowca przychodzi na zajęcia i czyta Wikipedię. Albo w ogóle sobie na zajęcia nie przychodzą, jak ja to miałem na podyplomówce. Szkolnictwo wyższe kurwa ich mać...
Zgłoś
merh 2015-04-06, 9:48 10
Ja to widzę inaczej.Może po prostu to celowe działanie i szydzenie na kazdym kroku z tych,ktorzy zyją z rodzicami.Nie widzę w tym nic specjalnie złego.Dokładasz sie do rachunków,wszystko kupujesz za własny hajs.Oni mają lżej i ty.Propaganda sukcesu to zbudować dom i mieć nowy samochod.Na to potrzeba mnostwo hajsu.Hajs u nas=kredyt,co jest na rękę bankom i rządowi.Niewolnictwo kredytowe to najgorsza forma zniewolenia.Kreche ludzie biorą,bo w tv każdy ma własne mieszkanie w wieku 20 lat itd. A mosze sie cieszy,bo jak ci sie noga podwinie,to nikt nie bedzie sie nad toba litował,żeś chory i nie masz za co spłacic.Twoje nowe mieszkanko za 300tys okazuje sie być własnoscią banku przez bite 30 lat.
Wolałbym mieszkac z rodzicami i inwestować,pomnażać kase bez dożywiania żyda z banku i za kilka lat wybudować kupić mieszkanie bez krechy.
Zgłoś
Jowisz9511 2015-04-06, 9:57
Bo w tych czasach wykształcenie jest ważne, ale nie najważniejsze, sam skończyłem zawodówkę a w wieku 20 lat stać mnie na wynajęcie małego mieszkanka, oraz utrzymanie siebie, co prawda spędzam większość czasu w trasie. Ale nikt mi nie powie mi że się nie da.

Ale tak jest ułożone współczesne wystarczy popatrzeć na młodzież włoską, u nich to już normalne że dorosły facet mieszka z rodzicami, i nikt się tam temu nie dziwi.
Zgłoś
C................n 2015-04-06, 10:12
@up ale pewnie zapomniałeś dodać, że mieszkasz w miasteczku ~10tys. ludności. gdzie w takim miasteczku kawalerke wynajmiesz sobie za grosze.

Poza tym dobrze mieć partnerke i koszta dzielić na dwoje wtedy jeszcze jakoś idzie związać koniec z końcem
Zgłoś
Jowisz9511 2015-04-06, 10:15
Moja partnerka w przyszłym roku planuje studia w Warszawie, i tam też dam sobie radę, tylko coś za coś 26 dni jestem po za domem, później do 9 dni odpoczywam i znowu wyjeżdżam.

Nic nie jest proste w życiu, i na wszystko trzeba ciężko pracować.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem