📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie walcze z chrześcijaństwem, nienawidze muzułmaństwa i brudasów, i lewactwa, i wypraszam sobie nazywanie ateizmu religią przez ignoranta Normanusiekk i tych, którzy piwkują mu komentarz.
WyidealizowanyIdeał napisał/a:
Dlaczego pedały w rurkach nie idą w Wielką Sobotę do kościoła?
Nie noszę rurek i ich nienawidzę, ale ten "żart" jest na poziomie klasy integracyjnej w gimnazjum.
Żart prawdziwego "samca alfa"... Ja p🤬le, dno. Ten portal osiąga poziom gówna.

Głupota Januszy z tego portalu, chyba nigdy mnie nie zadziwi. Był to luźny żart, który usłyszałem po pijaku wracając do domu, a Wy zaczynacie głupie p🤬lenie o katolikach i "prawdziwych facetów w spodniach dla kobiet". Trochę więcej dystansu to może w końcu zaczniecie wychodzić z domu, zamiast kłócić się o nic na sadolu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie