📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo pedały mają głęboko gdzieś twoją "wielką sobotę". A ja sobie jutro pójdę w luźnych "dżinsach" i starej kurtce. Po piwo i fajki. Babą nie pogardzę, tylko weź coś znajdź do dymania w "wielką sobotę". Ciemnogród.
Do Kowalskiego przychodzi kolega:
- Zastałem Staszka?
- Tak, ale jest zajęty.
- A co robi?
- Maluje jajka na Wielkanoc.
- Phi, ale elegant!
- Zastałem Staszka?
- Tak, ale jest zajęty.
- A co robi?
- Maluje jajka na Wielkanoc.
- Phi, ale elegant!
WyidealizowanyIdeał napisał/a:
Dlaczego pedały w rurkach nie idą w Wielką Sobotę do kościoła?
Bo są gimboateistami.
Dlaczego tak dużo użytkowników sadola chodzi w wielką sobotę do kościoła?
Bo lubią być jebani w dupę na zakrystii.
Bo lubią być jebani w dupę na zakrystii.
Beka, nazywanie katolików przez gimboateistów "katotalibami" z niewiadomych przyczyn jest dziwne. Ten gniew musi mieć swoją przyczynę w dzieciństwie. Prawdopodobnie chodzi o zbyt wierzących rodziców i bunt dziecka, które nie chciało chodzić co niedzielę do kościoła. Ponadto, nazywają ich hipokrytami, ale sami obchodzą "gwiazdkę", rozdają sobie prezenty i ich dzieci kochają "św. Mikołaja". Jest to dla mnie największy przejaw hipokryzji obecny w wyznaniach (bo przecież ateizm to też religia).
Pozdrawiam i radzę szanować się na wzajem, bo nie długo to wszystko chuj strzeli.
Pozdrawiam i radzę szanować się na wzajem, bo nie długo to wszystko chuj strzeli.
Oni mają jajka. Tylko chowają je w dupe...
Widzę że komuś tu brakuje dystansu do siebie- przecież to tylko dowcip tylko.
Ale ci sami ludzie którzy piszą o "katodebilach" i "ciemnogrodzie" pewnie w następnym temacie, jak się będzie cisnąć po religii będą napierdalać: "o! ból dupy katolików 3...2...1..." ; "o debile nie rozumieją dowcipu" ; "tylko katole nie mają poczucia humoru" . Kurwa... do lekcji, zaległości nadrabiać, bo egzamin gimbazjalny tuż tuż.
Ale ci sami ludzie którzy piszą o "katodebilach" i "ciemnogrodzie" pewnie w następnym temacie, jak się będzie cisnąć po religii będą napierdalać: "o! ból dupy katolików 3...2...1..." ; "o debile nie rozumieją dowcipu" ; "tylko katole nie mają poczucia humoru" . Kurwa... do lekcji, zaległości nadrabiać, bo egzamin gimbazjalny tuż tuż.
Byłem przed chwilą na polu, i pedałów w rurkach z koszyczkami widziałem, więc żart mija się z prawdą!
CBŚ napisał/a:
Lepiej byc gimboateista niz katotalibem...
Wolisz być gimbusem. No padnę zaraz co za ciota.
@Normanusiekk Gimboateiści i katotaliby wyzywają się nawzajem, beka z obydwu grup. Co do "normalnych" ateistów proponuję się nie odzywać, bo nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz z tego co widzę. Więc jeśli nie chcesz wyjść na gimbusa to się nie odzywaj i daj dzieciom się kłócić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów