📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warto zauważyć, że to samo działo się na Łotwie. Ostatnio popularne są tu kawały o tym...
Za przypominanie o ludobójstwie zawsze piwo.
Za mało ich tam kurwa wygłodzili. Potem Polaków w Wołyniu mordowali synowie kurew. Większej dziczy w Europie nie ma.
MorbidGod napisał/a:
Za mało ich tam kurwa wygłodzili. Potem Polaków w Wołyniu mordowali synowie kurew. Większej dziczy w Europie nie ma.
Brawo za uogólnianie. Widzę, że każdy z Ukrainiec jest z OUN-UPA.
Może przypomnieć Ci jak w 1648 Jarema mordował Kozaków zaporoskich? Oni walczyli o swoją wolną ojczyznę, tak jak my o swoją. Na całe szczęście, dzisiaj rośnie współpraca Polsko-Ukraińska, a przykre chwilę w wspólnej historii odchodzą w niepamięć.
Mając najżyźniejszą glebę w Europie głodować... możliwe tylko u tej dziczy.
@up Ta jak Stalin zabierał ziarno, a od chłopów wymagał paszportu! za opuszczenie rodzinnej wioski. Nie wrzucaj wszystkich Ukraińców do jednego wora, sporo z nich zginęło z rąk UPA także ci którzy pomagali naszym rodakom ukryć się przed tą dziczą. W jednej miejscowości na zachodniej Ukrainie! przy mogile naszych żołnierzy poległych w 1920 roku zatrzymują się pociągi lub dają sygnał dźwiękowy, mały piękny gest z ich strony.
Ja tam mam gdzieś Ukrainę raz nam lizały dupę raz Ruskim a jak sami zadecydowali o swoim losie to powstało UPA.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to tu jest kanał na YT, którego pochodzi materiał.
youtube.com/channel/UCpt_X7BeYiKgqYPPh7h5yIw?feature=guide
pozdrawiam ; ) !
youtube.com/channel/UCpt_X7BeYiKgqYPPh7h5yIw?feature=guide
pozdrawiam ; ) !
w porównaniu do polimatów jest to chujowe w chuj, to nie hejt to fakt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów