Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w Marsyfili muzułmańskiej taki piękny łuk tryumfalny stoi cały osrany i oszczany chyba tylko po to aby symbolizować upadek kultury zachodniej. Bądźmy dumni z tego że jesteśmy Polakami !
Potwierdzam. Jestem kierowca i latam po UE. Ten co wymyslil powiedzenie "francja elegancja" to kurwa nie byl we feancji
A w Marsyfili muzułmańskiej taki piękny łuk tryumfalny stoi cały osrany i oszczany chyba tylko po to aby symbolizować upadek kultury zachodniej. Bądźmy dumni z tego że jesteśmy Polakami !
>nawołuj do dumy narodowej
>nie potraf nawet pisać w ojczystym języku
no nieźle, nieźle
Polacy maja być dumni z ruskiego agenta Macierewicza, pedałka Kaczorka, Ziobry czekisty, kogo jeszcze?
Polacy maja być dumni z ruskiego agenta Macierewicza, pedałka Kaczorka, Ziobry czekisty, kogo jeszcze?
Dumni z bycia Polakami. Ty byś pewnie wolał Tuska/Kopacz/Nowaka i tą kurwe co obwiniała Polskę za niemieckie obozy koncentracyjne?
Dumni z bycia Polakami. Ty byś pewnie wolał Tuska/Kopacz/Nowaka i tą kurwe co obwiniała Polskę za niemieckie obozy koncentracyjne?
Ja bym wolał mądrych Polaków, bo ktoś kto wybrał największych złodziei i głupków z PiS sam nim jest. PO mi wisi jak każda partia w naszym kraju, jednak takiego złodziejstwa nie było nawet przy aferze FOZZ, ale zapewne gówno o tym wiesz
Ja bym wolał mądrych Polaków, bo ktoś kto wybrał największych złodziei i głupków z PiS sam nim jest. PO mi wisi jak każda partia w naszym kraju, jednak takiego złodziejstwa nie było nawet przy aferze FOZZ, ale zapewne gówno o tym wiesz
Pis/po/psl/konfa i inne gówna też mi zwisają, ale to Ty politykę wmieszałeś. Każdy z nich kradł/kradnie/kraść będzie, ale mi znowu przeszkadza szkalowanie ojczyzny i obywateli tego kraju, a w tym dobrzy są lewacy. Lgbt-ciule też mi przeszkadzają - znowu tępa lewica ich propaguje jako normalnych. Nielegalni imigranci - to samo. Czego lewica nie proponuje? Normalnych zmian jakich oczekują obywatele - uproszczenie podatków i przepisów prawa na przykład
Kurwa dumni z czego? Polska to terytorium, a nie kraj. Ruchają was w dupę z każdej strony, a wy jesteście dumni bo ktoś się zlał w UK na chodnik. Sprawdź gacie, bo są w amerykańskim gównie, a Ty tego nie widzisz. Niemcy i Ruski leją do uszu z lewej i prawej, a z was nadal napawa ta duma. Ja to się wstydzę, że udało im się tak wyruchać moją ojczyznę, że nikt tego nie zauważył.
Pis/po/psl/konfa i inne gówna też mi zwisają, ale to Ty politykę wmieszałeś. Każdy z nich kradł/kradnie/kraść będzie, ale mi znowu przeszkadza szkalowanie ojczyzny i obywateli tego kraju, a w tym dobrzy są lewacy. Lgbt-ciule też mi przeszkadzają - znowu tępa lewica ich propaguje jako normalnych. Nielegalni imigranci - to samo. Czego lewica nie proponuje? Normalnych zmian jakich oczekują obywatele - uproszczenie podatków i przepisów prawa na przykład
Morawiecki i Ziobro już to zrobili, a ponoć nie są lewakami
Morawiecki i Ziobro już to zrobili, a ponoć nie są lewakami
Więc dlaczego opozycja chcąc odzyskać/zdobyć władze nie proponuje tego samego + lepszy program gospodarczy? Czyżby lewakom nie zależy na dobru społeczeństwa, tylko dobru mniejszość różnej maści?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów