📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po kij ci ser?
No tak. Wśród pierdolonych śmieci na You Tube po pewnym czasie należy wrzucić je i tutaj... Zajebmy ten internet do końca. Skoro kurwa pamiętamy na huj nam to przypominać ?
@up Pierdolisz, miło czasem sobie przypomnąć klasyka, od tego filmiku zaczely sie wszystkie mixy YT
JuniorS113 napisał/a:
No tak. Wśród pierdolonych śmieci na You Tube po pewnym czasie należy wrzucić je i tutaj... Zajebmy ten internet do końca. Skoro kurwa pamiętamy na huj nam to przypominać ?
A weź i stąd kurwa...się ewakuuj szpagatami.
Mix świetny, fajnie sobie go przypomnieć po dłuższym czasie
Mix Youtuba to klasyka. Pamiętajmy o tych wszystkich zmiksowanych szitach powtarzanych swoimi czasy przez wszystkie dzieci do znudzenia. Nie chciałbym krytykować, ale ja już tymi podróbkami i kompilacjami po prostu żygam, ale w sumie to warto było sobie odświeżyć takie filmiki, nieźle miksowały braina i można było się pośmiać z tego.
po chuj żeś tu wrzucał tę chujnie?
co siem stao z forumowym odtwarzaczę?
Założyłem się z kumplem, że jak dostanę 10 piw to stawia mi 0,7l Wspomóżcie.
A myślałem, że już mi nic nie zepsuje tego dnia. Ale nie, kurwa! Krzyweczek musiał mi przypomnieć o tym kompletnym chłamie bawiącym gimbusiarnię, który rozszerzał się po youtubie, jak złośliwy rak! I jeszcze miał tupet, żeby to wrzucać na sadola.
nie rozumiem... Kiedy mi się jakieś padło nie podoba, zwyczajnie przeskakuje dalej nie tracąc czasu na komentowanie.
Jednakże chciałbym wspomnieć o "gimbusach".
Określenie "gimbus" zostało tyle razy powielane, że nie bawi ono nawet ludzi w wieku 12 lat. Z braku innych "wyzwisk" gównianeria zaczęła go używać w prawie co drugim poście. Mr UP jest tego idealnym przykładem.
Jednakże chciałbym wspomnieć o "gimbusach".
Określenie "gimbus" zostało tyle razy powielane, że nie bawi ono nawet ludzi w wieku 12 lat. Z braku innych "wyzwisk" gównianeria zaczęła go używać w prawie co drugim poście. Mr UP jest tego idealnym przykładem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów