18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ralfeusz 2021-11-23, 19:49 10
Nie oglądać -> suchary
Zgłoś
jjuice 2021-11-23, 19:56 14
czy to jeszcze Sadol?

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-11-23, 21:40 4
Idź z tym na kwejka gówniarzu
Zgłoś
prucekmarki1 2021-11-23, 22:16 5
Taki ptak to Ci w srake halmanko
Zgłoś
wir00z 2021-11-23, 22:21 7
Kurwa jakie gówno,tak myślałem,że to Halman..

UZDI
Zgłoś
baronturbina 2021-11-23, 22:51 1
prucekmarki1 napisał/a:

Taki ptak to Ci w srake halmanko

Czemu mówisz na mamę „Halmanka? jesteś z Podlasia lub innej polski „C” ? Określenie rodzica sugeruje głęboki Białystok!
Zgłoś
prucekmarki1 2021-11-24, 0:23
baronturbina napisał/a:

Czemu mówisz na mamę „Halmanka? jesteś z Podlasia lub innej polski „C” ? Określenie rodzica sugeruje głęboki Białystok!

głęboki to Ty jesteś parowozie, skąd miałem wiedzieć jak Twoja stara się wabi?
Zgłoś
yoyobart 2021-11-24, 7:21 1
halman nie zamieniaj sie w flodzie...blagam
Zgłoś
pan_golab 2021-11-25, 8:59
Nikt z was nie zauważył, że śpiewa z playbacku?
Zgłoś
RayRobinson 2021-11-27, 12:32 3
Ja pierdole jak to na główną weszlo sralman mistrz gownowrzutek i jego typowy content.
Zgłoś
baronturbina 2021-11-27, 16:32
prucekmarki1 napisał/a:

głęboki to Ty jesteś parowozie, skąd miałem wiedzieć jak Twoja stara się wabi?

Parowozie? Umiesz po polsku? twoja stara nie umie ale jęczy w każdym języku. Do tego jest mniej tępa nóż ty… jajecznicę unie z rana zrobić i pytę opierdolić.
Zgłoś
jebać_pis_w_dupsko 2021-11-28, 9:03 1
ktoś kto na sadola wrzuca takie gówno powinien być jebany w dupę rozgrzanym do czerwoności pogrzebaczem. W sumie by mu się to pewnie podobało bo musi być strasznym pedałem jeżeli wrzucił taką chujnię
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów