📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
uwielbiałem resoraki.... bawic się nimi i rozwalac je w przeróżne sposoby... hrhrhr
a wiecie co jest najgorsze? że ten tor trzeba będzie w końcu rozebrac, poskładac do kartonu i wrzucic na półkę gdzieś w garażu lub w piwnicy... Ale za kilka lat znów wyciągnąc zakurzone pudło, stworzyc nowy tor, byc może jeszcze lepszy i znowu cieszyc się pół dnia z mega zabawy
a wiecie co jest najgorsze? że ten tor trzeba będzie w końcu rozebrac, poskładac do kartonu i wrzucic na półkę gdzieś w garażu lub w piwnicy... Ale za kilka lat znów wyciągnąc zakurzone pudło, stworzyc nowy tor, byc może jeszcze lepszy i znowu cieszyc się pół dnia z mega zabawy
już chciałem napisać, że zaraz ktoś napisze "w Polsce już połowę by ukradli" z nadzieją, że nikt tego nie napisze...
Wkurwiałoby nie sprzątanie jakbym w całym domu miał taką wykładzinę. Pewnie zaraz zostanę pojechany, bo prawdziwi sadyści z gimbolandii przecież kurwa nigdy nie sprzątają...
Kurde! Ile tam kamer! Wiekszy monitoring tego toru jest niz nie jednego miasta w Polsce.
a tak do filmiku to widac żę koles ma około 30-40 metrów max tego toru i sobie przekłada go z miejsca na miejsce...
...a widać to tu i ówdzie....
a tak do filmiku to widac żę koles ma około 30-40 metrów max tego toru i sobie przekłada go z miejsca na miejsce...
...a widać to tu i ówdzie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów