Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gówno zrobione przez AI. Na kwejka może się nada.
The Soviet Story - KGB files reveal Nazi collaboration & Ukraine atrocities
The Soviet Story - KGB files reveal Nazi collaboration & Ukraine atrocities
A to przepraszam. 👍
By się zgadzało. Naziści to kryptopedały.
Nie ma co sie dziwic, ze geje lubia przebierac sie w lateksowych niemcow
Trudno mówić o skuteczności lub nieskuteczności Narodowego Socjalizmu w wykonaniu niemiec, wszystko co robili było nastawione i oparte o wojnę i niespłacenie długów zaciągniętych przed jej rozpoczęciem. Nie był to system ustanowiony w czasie pokoju który można by obiektywnie ocenić, jak czerwony socjalizm. Niemniej, spodziewać się można podobnych rezultatów ostatecznie i dla tego, jebać socjalizm.
Oświec mnie : Nie był to system ustanowiony w czasie pokoju który można by obiektywnie ocenić, jak czerwony socjalizm - jakie wojny toczyły się w 1933 roku gdy nastał w Niemczech narodowy socjalizm ?
Jaka jest różnica między czerwonym socjalizmem a narodowym ? żadna oprócz tego że w czerwonym zgineło więcej ludzi (polecam film na Youtube :Historia komunizmu. Jak wiele przyniósł ofiar?) a taki Facebook blokuje znaczki nazistowskie a sierpa i młota nie (nazisci to amatorzy przy komunistach)...
Jebać wszystkich ,szczególnie lewaków i neonazistów bo to to samo !
Oświec mnie : Nie był to system ustanowiony w czasie pokoju który można by obiektywnie ocenić, jak czerwony socjalizm - jakie wojny toczyły się w 1933 roku gdy nastał w Niemczech narodowy socjalizm ?
Jaka jest różnica między czerwonym socjalizmem a narodowym ? żadna oprócz tego że w czerwonym zgineło więcej ludzi (polecam film na Youtube :Historia komunizmu. Jak wiele przyniósł ofiar?) a taki Facebook blokuje znaczki nazistowskie a sierpa i młota nie (nazisci to amatorzy przy komunistach)...
Źle się wyraziłem w drugim zdaniu, ale na tyle jasno w pierwszym, że powinno być wszystko oczywiste. Różnica jest choćby taka, że wiele rozbijających tkankę społeczną idei nie było jego częścią, wręcz przeciwne idee przewodziły. Byli też na tyle inteligentni, by nie pakować do zarządzania znacjonalizowanym biznesem partyjniaków bez pojęcia, tylko zostawić tam ludzi, którzy już znali się na ich prowadzeniu i albo ich przekonać do współpracy po dobroci, albo po złości. Już samo to stawia ich o kilka pięter wyżej od czerwonych.
I nie, lewaki i neonaziści to nie to samo. Honoru w przeciwieństwie do jakiegoś lewackiego gówna, faktycznie da się słuchać, i idzie się z dużą częścią tekstu zgodzić.
puki co
i nawet porównując od dupy strony, to każdy kraj dał różne stopnie zła, ludziom, światu, ale my
jestem pewny , najmniej
By się zgadzało. Naziści to kryptopedały.
tak
Na gruncie niemieckiego romantyzmu rodziły się antymieszczańskie ruchy nawiązujące do mitologii germańskiej. Najsłynniejszy z nich to Wandervögel (Wędrowne Ptaki). Posłużyły one psychologowi Hansowi Blüherowi do sformułowania koncepcji pierwiastka erotycznego w männerbundzie (związku mężczyzn). Zakłada ona, że o ile naturą kobiety jest bycie żoną i matką, to naturą mężczyzny jest aktywność poza rodziną (chociażby udział w wojnie).
Ta postromantyczna kontrkultura stworzyła warunki dla rozwoju niemieckiego nacjonalizmu, a w konsekwencji i nazizmu. Znamienne, że przywódcy niektórych organizacji wpisujących się w tę tendencję to osoby LGBT. Dowódca Freikorps Gerhard Rossbach i dowódca SA Ernst Röhm byli homoseksualistami, a szef Hitlerjugend (zwanych czasem Homo Jugend) Baldur von Schirach był biseksualistą.
rp.pl/plus-minus/art5270871-lgbt-z-nsdap
Z tym komunizmem w Rosji Sowieckiej to trzeba się nieco bardziej zagłębić. Cesarstwo Rosyjskie przed rewolucją bolszewicką było ogromną ostoją prawosławia, a więc chrześcijaństwa. Rewolucja Bolszewicka natomiast była zainspirowana przez jej głównych twórców i to nie tyle Lenina co przede wszystkim Trockiego, Zinowiewa, Kamieniewa, którzy byli pochodzenia delikatnie mówiąc innego niż typowy Rosjanin. CZEKA czyli pierwsze wcielenie NKWD masowo terroryzowało i skazywało na śmierć przede wszystkim rosyjskie elity intelektualne i burżuazję, właścicieli ziemskich. Bolszewizm był narzędziem do zniszczenia Rosji i jej wiary. W latach 30-tych kiedy Stalin przejął władzę próbował nieco wyhamować trend nadany przez swoich poprzedników gdyż doskonale wyczuł co tam się kryje po tą rewolucją i żeby nie wzbudzać podejrzeń i uchronić państwo przed rozbiciem w obliczu zagrożeń zewnętrznych, nieco te rewolucje zmodyfikował i odpierdalał czystki w drugą stronę. Jechał po bandzie wszystkie nowopowstałe elity wyrosłe na trupach tych z czasów carskich. Nawet Korwin-Mikke coś ostatnio się kłócił z Ruskimi na ten temat na potęgę w rosyjskiej telewizji i Panowie nie chcieli za nic przyznać, że Bolszewizm był narzędziem do zniszczenia Rosji i docelowo wiary chrześcijańskiej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów