📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No zajebiste! W Europie, czy w USiA całkowicie nie do zrobienia. U nas nic już nie transmitują w czasie rzeczywistym. Za konsolą siedzi jebany cenzor, więc worka mosznowego nie zobaczysz...
Manolito666 napisał/a:
No zajebiste! W Europie, czy w USiA całkowicie nie do zrobienia. U nas nic już nie transmitują w czasie rzeczywistym. Za konsolą siedzi jebany cenzor, więc worka mosznowego nie zobaczysz...
Jak jesteś niebrzydką laską i chcesz zobaczyć worek mosznowy to możemy się dogadać
Jak jesteś kolesiem to możesz go sobie sam obejrzeć
Jak jesteś jedną z 2137 płci to wypierdalaj
Świetna chujnia. Naprawę. Szkoda że nie można wystawić cebuli zamiast piwa.
Manolito666 napisał/a:
Ja to mam wątpliwości czy u nas cokolwiek co emitują media ma coś wspólnego z rzeczywistością.
Co rok są ze dwa zaćmnienia a w tv mowią że kolejne za 100 lat
Te zaćmnienia są już nudne jak kowid i ukraina
Te zaćmnienia są już nudne jak kowid i ukraina
Takie zaćmienie z jajem, jak Flodzia coś wrzuci to nie ma mocnych
Siriuz napisał/a:
Ja to mam wątpliwości czy u nas cokolwiek co emitują media ma coś wspólnego z rzeczywistością.
Prognoza pogody jest w miarę prawdziwa. Nie wymyślaj Sergiej.
chuja widać.. prawie jak u sashy grey...
W UK pracowałem w TV kilka lat temu. Moja pracom było cenzurowanie TV na żywo. Przez 5 lat zatrzymałem tylko raz obraz jak ktoś wbiegł przed kamerę i dal liścia babie. Ta praca była jedna z najnudniejszych w życiu. Naprawdę nie polecam. Mialem wtedy 9 funtów na godzinę za oglądanie czterech ekranów na żywo. Nie nie pracuje na zmywaku teraz niestety :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów