Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
prawdziwą krzywdę im kiedyś zrobili dając wolność...
Pierdolisz. Nie, nie jestem lewakiem. Jestem realistą. Filmy masz git, ale podejście do nich to już inna historia. Powtarzasz to co ludzie lubia by było powtarzane, nic własnego zdania, a taki bogaty wokabularz sadistica. Chyba, że za każdą wypowiedzią kryje się ironia, w takim razie propsy.
czy nie mogę mieć takiego samego lub podobnego zdania jak spora ilość osób a tutaj zapewne większość? grasz sprytnie i nieczysto
O jakby się ten paluszek omcnął na tym pistoleciku, daj Boże full auto, to odrzut by zrobił swoje i wysłał całą rodzinkę do ... gdzie murzyni idą po śmierci? Do śląska?
ich to nawet w piekle nie chcą, więc pewnie do końca życia napierdalają kółka po czyśćcu. żeby się wybielić z grzechów
,
czy nie mogę mieć takiego samego lub podobnego zdania jak spora ilość osób a tutaj zapewne większość? grasz sprytnie i nieczysto
Można mieć takie zdanie i owszem, ale jeśli są ku temu jakieś przesłanki. Ty się zasłaniasz tym, że myślisz podobnie jak większość. Sam powiedz o ile byłby bogatszy ten portal gdybyś przedstawiał swoje materiały bezstronniczo. Poza tym nie zabraniam Ci przecież tak myśleć, tylko wyrażam opinie. Jednak czasem musze zareagować, gdy widzę opis takiego pokroju. Najgorsze jest to, że żaden z nas nie wygra tego pojedynku
Najgorsze jest to, że żaden z nas nie wygra tego pojedynku
zapewne tak ale i tak dobrze jest poznać kogoś na poziomie. Czasami lubię się konstruktywnie posprzeczać..
Pierdolisz. Nie, nie jestem lewakiem. Jestem realistą. Filmy masz git, ale podejście do nich to już inna historia. Powtarzasz to co ludzie lubia by było powtarzane, nic własnego zdania, a taki bogaty wokabularz sadistica. Chyba, że za każdą wypowiedzią kryje się ironia, w takim razie propsy.
szkoda ze im dali wolnosc, niebawem trzeba przywrocic wszystko do porzadku
Można mieć takie zdanie i owszem, ale jeśli są ku temu jakieś przesłanki. Ty się zasłaniasz tym, że myślisz podobnie jak większość. Sam powiedz o ile byłby bogatszy ten portal gdybyś przedstawiał swoje materiały bezstronniczo. Poza tym nie zabraniam Ci przecież tak myśleć, tylko wyrażam opinie. Jednak czasem musze zareagować, gdy widzę opis takiego pokroju. Najgorsze jest to, że żaden z nas nie wygra tego pojedynku
Nie wygra, ale pierdolisz farmazony tylko Ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów