Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Wieloryb -> foczka
Rafal1757 • 2012-09-14, 18:40
Poniżej przedstawiam kilka przykładów zajebistej mobilizacji i samozaparcia w dążeniu do normalnego wyglądu.
Jak się chce to można.
Aż dziwne ile fajnych dup marnuje się przez niepotrzebne kilogramy

reszta w komentarzach
Zgłoś
dymion 2012-09-15, 0:13
mówcie co chcecie, ale osobiście jeśli pamiętam, ze jakaś laska była gruba to choćby nie wiem co zrobiła na trzeźwo bym nie tknął

plum
Zgłoś
makabrax 2012-09-15, 0:21
tej pierwszej to piersi urosły przez specjalną dietę silikonową

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
x................s 2012-09-15, 0:24
hamerykańska propaganda leków na odchudzanie, bullshit jakich mało
Zgłoś
mr.EIMIC 2012-09-15, 1:15

No kurwa rzeczywiście. Zdjęcie po lewej zrobione 2 lata temu. Wątpię by taki morświn zamienił się w taką ładną rybkę. To raczej ta mała co po lewej ma pół uciętej twarzy, wyrosła po dwóch latach na przystępne dziewczę.

Fake jak jasny chuj!
Zgłoś
M................e 2012-09-15, 1:55
pierdu pierdu, ale prawda jest taka, że jak się naprodukuje sobie adipocytów (komórki magazynujące sadło), to one będą tam już na zawsze. można się pozbyć zawartości, ale tych komórek nie ubędzie. więc niestety jeśli choćby lekko sobie pofolgują z dietą/sportem, utyją szybciej niż inne laski jedzące tyle samo.

mimo wszystko szacun za samozaparcie, fap fap
Zgłoś
JurasLbn 2012-09-15, 1:58 2
Można?! Można niech się tą grubą dupę z fotela ruszy ! tyle pięknych miejsc można na rowerze odwiedzić, można nie wyglądać jak wieloryb i mieć kurwa masę kompleksów, i nic z tym nie robić. Kobieto zrób coś z sobą a nie wyglądasz jak świnia... Jestem księżniczką muszę dużo jeść ... kurwa te czasy już minęły ... dieta JP jem połowę i każdy damy rade
Zgłoś
boob47 2012-09-15, 2:19
Rafal1757 napisał/a:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

tej pierwszej nogi skrzywły lól
Zgłoś
krawcuv 2012-09-15, 3:01
ta pierwsza to chyba dawno to zdjecie robila, bo gazetą O_O
Zgłoś
u................l 2012-09-15, 3:09
Nie wiedziałem, że jak dziewczyny chudną 50 km, to też piersi im z rozmiaru B do D dojrzewają ;]
Zgłoś
Pablo 2012-09-15, 9:10
I nikt mi kurwa nie powie, że się NIE DA
Zgłoś
.................. 2012-09-15, 9:12
Pablo napisał/a:

I nikt mi kurwa nie powie, że się NIE DA

U mnie jakoś to nie idzie, no normalnie nie da się.
Zgłoś
Skądinąd 2012-09-15, 9:25
Te najbardziej zrobione miały plastykę brzucha Z taką pomocą, to żaden wielki wyczyn (wycinają kawał brzucha: skóra+sadło i już masz z brzucha i boczków 10 kg mniej do zrzucenia).

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
vatherland 2012-09-15, 10:36
Jeśli samozaparciem nazywamy odsys tłuszczu, operację pomniejszenia żołądka i wszczep sylikonowy do cycków to czym jest lenistwo? Ciężkim sportem? Sorry, ale nie wierze, żę to naturalnie.
Zgłoś
Kamilarz 2012-09-15, 11:20
Ruchable or not ruchable. BTW. Ta z 1go zdjęcia będąc grubą, to robiła sobie zdjęcie gazetą...
Zgłoś
alanhawk 2012-09-15, 12:50
Wg mnie to jest tak że te kobitki najpierw były chude i sie najadły za duzo i potem wciskaja ludziom kit w internecie ze jest na odwrót...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów