Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwicie się jej? Zapraszam do Krakowa jak hipsterstwo biega, jeżdżą rolkarze, pedalarze.
Jak wiesz, że dzieją się takie rzeczy to jedź na ten czas do mamy po słoiki w podkarpackie.
Miasto nie jest dla kierowców tylko dla mieszkańców, jak się nie podoba jazda samochodem i czekanie to zawsze można zamieszkać w lesie. Jeśli ktoś jest tak tępym chujem któremu ego nie pozwala korzystać z komunikacji miejskiej to musi się pogodzić z tym, że stoi w korkach. Mam nadzieje, że w Warszawie przejdzie projekt płatnego wjazdu do centrum. Dodatkowo kierowcy z blachami LU, LLU, LUB, SO, CRY, LCH i LZA powinnni mieć zakaz wyjazdu ze swoich województw.
Zgadzam się, że miasto jest dla mieszkańców. Dlatego też nic, co napisałem, nie dyskryminuje żadnej grupy (kierowców i pieszych / biegaczy). Zwyczajnie nie zrozumiałeś, co napisałem.
Przestaniesz pierdolić i nie będzie Ci maraton w Krakowie przeszkadzał. Bo jest tylko Cracovia Maraton.
Ale pewnie Ci wszystko przeszkadza. Jak tzw. aktywistom miejskim przeszkadzają samochody, kierowcom rowerzyści, rowerzystom rolkarze, rolkarzom rolkowcy itd.
Kółko się kręci.
Wiesz, że swoim wpisem wpisałeś się w to?
google.pl/search?q=nosacz+memy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&a...
weltmajster
W sumie masz rację, ale co do
". Już na kilka tygodni przed maratonem pojawiają się w miastach informacje ostrzegające przed utrudnieniami mogącymi wystąpić w tym dniu. Więc trzeba być kurwa, jebaną amebą lub brytolem, żeby nie zrozumieć tego prostego faktu, że kilka ulic będzie z utrudnionym przejazdem"
nie zapominaj, że ponad 60 proc Polaków (pewnie sadoli też) nie czyta nic. Radia słucha "umpa umpa" RMF i ZETkę albo disco polo z CD. Ale wiadomości nie słucha, a jak słucha nie umie wyciągnąć z nich wniosków.
Ale nawet jakbyś napisał pieprzonym Januszom i Grażynom na ich własnych drzwiach dupnymi literami, że Cracovia Maraton jest w NIEDZIELĘ 22 kwietnia 2018 roku, i trzeba omijać centrum to i tak o tym zapomną.
Życie, weltmajster.
Nie zapominaj, że jesteś otoczony debilami, którym nie da się dogodzić.
Miasto nie jest dla kierowców tylko dla mieszkańców, jak się nie podoba jazda samochodem i czekanie to zawsze można zamieszkać w lesie. Jeśli ktoś jest tak tępym chujem któremu ego nie pozwala korzystać z komunikacji miejskiej to musi się pogodzić z tym, że stoi w korkach. Mam nadzieje, że w Warszawie przejdzie projekt płatnego wjazdu do centrum. Dodatkowo kierowcy z blachami LU, LLU, LUB, SO, CRY, LCH i LZA powinnni mieć zakaz wyjazdu ze swoich województw.
Kierowca to nie mieszkaniec? No patrz! BIEGACZ to TEŻ nie mieszkaniec, wiec won z maratonem na stadion, kółeczka robić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów