📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziwicie się jej? Zapraszam do Krakowa jak hipsterstwo biega, jeżdżą rolkarze, pedalarze. Całe kurwa miasto jest sparaliżowanie przez pozamykane ulice. Nigdzie nie da się dojechać.
Zawsze jestem wkurwiony dziesięć razy tak jak ta tłusta baba.
Zawsze jestem wkurwiony dziesięć razy tak jak ta tłusta baba.
To ja przetłumaczę P- policjantka , Ś- świnia
P- droga jest zamknięta
Ś- jestem feministką i do tego świnią i przejadę
P- droga jest zamknięta
Ś- pierdol się kwi kwi kwi chrum kwi kwi kwi kwi
Niestety świńskiego nie znam
P- droga jest zamknięta
Ś- jestem feministką i do tego świnią i przejadę
P- droga jest zamknięta
Ś- pierdol się kwi kwi kwi chrum kwi kwi kwi kwi
Niestety świńskiego nie znam
Ja to nie rozumiem na chuj się robi takie maratony miejskie? Nie dość paraliż miasta to jeszcze uczestnicy narażani na ekstra wdychanie smogu przy zwiększonym wysiłku. Zorganizować jakieś fajne miejsce pod Warszawą jak las Kabacki czy kawałek dalej Konstancin - Jeziorna i bieg dookoła Chojnowskiego Parku Krajobrazowego w pobliżu tężni solankowych. Przecież to jest kuźwa 20-30 minut z Centrum Warszawy (znaczy się w weekend)...
Ja trochę rozumiem zwykłych ludzi i nie zdziwiłbym się gdyby w takiej Warszawce ktoś zrobił coś takiego. Kurwa narobili tych maratonów/ półmaratonów/ biegów czegoś tam, że praktycznie co tydzień zamykane są ulicę, żeby ludzie mogli sobie pobiegać. Kurwa nie tak trudno obczaić sobie trasę, kupić dobre buty, słuchawki na łeb i endomondo w telefonie, żeby sobie przebiegnąć nawet maraton w bezpiecznych miejscach. Tylko, że ludzie to stworzenia stadne i jak coś jest modne to muszą to robić. Mnie dziwi, że miałbym płacić kasę żeby móc sobie pobiegać kurwa.
W tym akurat przypadku trasa pół maratonu w Plymouth była w 90% po lasach i bocznych drogach, od tygodnia były informacje które drogi i w jakich porach zamknięte. Na filmiku to już końcówka jakiś kilometr przed metą. Ta tępa baba jak by pojechała w druga stronę to nadrabiajac 500m by wyjechała w każde miejsce w mieście. Co roku jest organizowany ten pół maraton i nigdy nie było problemu z ruchem jak ktoś myśli
Skoro w Warszawie dla pedalarzy, biegających "kondomów" i innych "sportowców" zamykane są ulice niejednokrotnie na cały dzień, to kierowcy samochodów w zamian powinni otrzymać darmowe parkowanie w centrum na czas równy utrudnieniom w ruchu.
O kurwa, grono spaślaków powyżej
Jebać maratony w miastach, ulice są do jazdy autem a nie od biegania w adidasach. Biegać sobie chcą to droga wolna ale kurwa w lesie.
Bieganie po lesie nie jest lanserskie. Selfi na pejsbuka też by było kiepskie.
lewacy nakazują a pospólstwo ma słuchać, takie czasy tuskopodobnych możnowładców
BKKWK napisał/a:
Skoro w Warszawie dla pedalarzy, biegających "kondomów" i innych "sportowców" zamykane są ulice niejednokrotnie na cały dzień, to kierowcy samochodów w zamian powinni otrzymać darmowe parkowanie w centrum na czas równy utrudnieniom w ruchu.
Miasto nie jest dla kierowców tylko dla mieszkańców, jak się nie podoba jazda samochodem i czekanie to zawsze można zamieszkać w lesie. Jeśli ktoś jest tak tępym chujem któremu ego nie pozwala korzystać z komunikacji miejskiej to musi się pogodzić z tym, że stoi w korkach. Mam nadzieje, że w Warszawie przejdzie projekt płatnego wjazdu do centrum. Dodatkowo kierowcy z blachami LU, LLU, LUB, SO, CRY, LCH i LZA powinnni mieć zakaz wyjazdu ze swoich województw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów