Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wlasnie nagrali dowod w sprawie a raczej ciezko ich znalezc nie bedzie
sami na siebie kreca bat ale chyba akurat to od zawsze lubili
zawsze mnie zastanawia to jebane wszechobecne nagrywanie.
wlasnie nagrali dowod w sprawie a raczej ciezko ich znalezc nie bedzie
sami na siebie kreca bat ale chyba akurat to od zawsze lubili
Ale Ty rozumiesz, że to debile, Człeku z Trzęsawiska?
Nie można przykładać do nich ludzkiej miary.
Ja czegoś nie rozumiem. Kraj gdzie na jednego mieszkańca przypada kilka sztuk broni oraz wiaderko amunicji a nie potrafią sobie z tym gównem poradzić.
W gruncie rzeczy z tą bronią bym nie przesadzał, to tyczy się np. Teksasu, Arizony, Nevady, Montany, Utah, Alaski itp. Lewackie Stany jak Nowy Jork, Kalifornia, Waszyngton posiadają broni jak na lekarstwo, mimo, że ogólny odsetek i tak jest znacznie większy niż np. W Polsce. Co za tym idzie, w stanach, które wymieniłem na początku, jest jakoś dziwnym trafem mniej "kolorowych" złodziei i nierobów, bo tam można szybko stracić życie, jak nawet po zmroku zabłądzisz na czyjejś posesji, a nagrodę dostanie od szeryfa i burmistrza nie Twoja rodzina w ramach rekompensaty, a ten co Ci dupe odpalił. I tak powinno być.
W gruncie rzeczy z tą bronią bym nie przesadzał, to tyczy się np. Teksasu, Arizony, Nevady, Montany, Utah, Alaski itp. Lewackie Stany jak Nowy Jork, Kalifornia, Waszyngton posiadają broni jak na lekarstwo, mimo, że ogólny odsetek i tak jest znacznie większy niż np. W Polsce. Co za tym idzie, w stanach, które wymieniłem na początku, jest jakoś dziwnym trafem mniej "kolorowych" złodziei i nierobów, bo tam można szybko stracić życie, jak nawet po zmroku zabłądzisz na czyjejś posesji, a nagrodę dostanie od szeryfa i burmistrza nie Twoja rodzina w ramach rekompensaty, a ten co Ci dupe odpalił. I tak powinno być.
Co by nie mówić o redneckach z południa, to u siebie trzymają porządek. Filmy z małpami demolującymi wszystko na swojej drodze pochodzą w zasadzie tylko z północnych stanów.
Co by nie mówić o redneckach z południa, to u siebie trzymają porządek. Filmy z małpami demolującymi wszystko na swojej drodze pochodzą w zasadzie tylko z północnych stanów.
To chyba nie tyle jest związane podziałem na północ/południe co geograficznym skumulowaniem dużych miast. Trudniej jest być bezrobotnym pasożytem na zasiłku żyjącym na farmie niż w wielkim mieście w którym zdecydowanie sprawniej działają wszelkiego rodzaju "pomoce społeczne". Na Florydzie też jest dużo takich akcji, a to zdecydowanie południowy stan.
1. tańsza
2. kompaktowa
3. dzwięk przy rozkładaniu +10 do strachu
4. wytrzymalsza
5. można trzymać przy pasku od spodni
6. jeśli trafisz w czaszkę końcówką - fontanna
W burgerolandii tego nie mają?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów