📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten pies pewnie tak ale Lewandowski ponoć przegryzł siatkie i spierdolił.
Nagraj jeszcze jak pięknie robić kupę piesek został nauczony.
tranzystor napisał/a:
Nagraj jeszcze jak pięknie robić kupę piesek został nauczony.
A co?
Nigdy kangura w Polce nie widziałeś?
I to jest prowidłowo wyszkolony pies, a nie jakiś wioskowy burek kąsający wszystko łącznie z właścicielem, gdy dostaje jeść raz na tydzień
Szacuneczek!!! Widać dużo pracy włożone w ułożenie psa. Piwerko leci!!!!
Pomocy!
Sorry że nie na temat sadole.
Szukam pewnego filmu, obejrzałem kiedyś na sadolu fragment: Jakiś neonazista, cały wytatuowany, był ubrany w białą koszulę, pracował w biurze. Był w kiblu, strasznie wkurwiony, potem wszedł jakiś typ i dostał solidny wpierdol.
Ktoś wie o czym mówię?
Sorry że nie na temat sadole.
Szukam pewnego filmu, obejrzałem kiedyś na sadolu fragment: Jakiś neonazista, cały wytatuowany, był ubrany w białą koszulę, pracował w biurze. Był w kiblu, strasznie wkurwiony, potem wszedł jakiś typ i dostał solidny wpierdol.
Ktoś wie o czym mówię?
Kiedyś widziałem pewien filmik gdzie koleś siedział na ławce a pod nim jego wyszkolony pies, jak ktoś chciał się przywitać to nie atakował, co innego jak ktoś podniósł rękę na właściciela. Dałby rade ktoś podesłać link?
@Dawid serial Banshee ostatni sezon
ale wyczyn mój kot do kuwety umie napierdolić jak mu się przypomni
8765tj napisał/a:
To jest prawidłowo wyszkolony owczarek niemiecki użytkowy, eksteriera ciężko tak nauczyć'I to jest prowidłowo wyszkolony pies, a nie jakiś wioskowy burek kąsający wszystko łącznie z właścicielem, gdy dostaje jeść raz na tydzień
A nie jest to belgijski Malinois przypadkiem?
Nie, to Niemiecki wilczasty albo użytkowy, takie biorą do policji.
to jest Malinois... i najczęsciej właśnie maliniaki idą do policji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów