18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ambekground 2013-02-13, 17:16 5
I oczywiście powiesi ten dywan na ścianie...
Zgłoś
k................z 2013-02-13, 17:37 5
to sie nadaje na kwejka nie na sadola
Zgłoś
Skowroniasty 2013-02-13, 17:46 2
Mówcie sobie co chcecie. Putin przynajmniej ma takich co go loffciają (mimo że ma swoich przeciwników) trzyma władzę (zdaje się) - silnie

U Nas Rudego lajkują chyba tylko jego poplecznicy. Reszta to by chętnie wrzuciła go na jakiś stos czy coś.
Zgłoś
Chleb razowy 2013-02-13, 17:50 40
Zgłoś
K................a 2013-02-13, 23:09
@Skowroniasty

Znasz jakiegoś polityka, którego wszyscy kochają? Twierdzisz, że wszyscy tak nienawidzą Tuska, ale wciąż jest premierem. Obywatele "sceptyczni politycznie" nie rzucili się w ostatnich wyborach, żeby pozbawić go władzy. Jak widać po wynikach wyborów Kaczysława naród lubi mniej, bo wciąż rządzi jedynie na marszach i wiecach. Nie pomogło nawet wystawienie Glińskiego. PO rządzi, a w PiSie bida i slums.
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2013-02-14, 3:52 1
dlaczego ruscy zawsze zaczesują sobie tę grzywkę na czoło?
nie zdają sobie sprawy, że to kretyńsko wygląda, czy co?

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
hudziel 2013-02-14, 10:47
niby @Chleb razowy a suchara nie ma ... zaskoczenie.

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
Skowroniasty 2013-02-14, 12:47
@Koniec Świata

Jest premierem bo pozwoliły mu na to proporcjonalne wybory do sejmu. Dlaczego? Bo obywatele nie widzieli żadnej alternatywy i wcale się im nie dziwie bo w ostatnich wyborach nie było żadnej alternatywy. Nie jestem z tych którzy lajkują JKM. Ja go jedynie szanuje, bo ma stale niezmiennie poglądy, ale nigdy na niego nie zagłosuje, bo jest dla mnie zbyt radykalny.

PiS raczej też mnie nie interesuje, bo też jestem dla nich materiałem do spalenia na stosie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów