18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
aLBEDo 2012-01-22, 16:03
bertas123 życzę ci żebyś miał takiego syna.
Zgłoś
M................c 2012-01-22, 16:10
Wy jebani pseudo sadole nie jestem autorem filmiku .. znalazlem go w necie .. was ciesza kurwa filmiki typu " ktos wyjebal sie z glupoty " albo jak ktos ginie z glupoty .. cisniecie z macka z klanu i z innych debili a ze ktos jest glupi jakimjest to jzu zle .. sentymentalne cioty .. jezeli sie nie podoba to nie ogladac a nie srac sie inteligenciki w dupe mać .. jebal was piec .. w dupie mam ostrzezenie .

pies *
Zgłoś
Wszechwiedzący 2012-01-22, 17:12
Czy ja tam Kurasa w tle słyszałem ?
Zgłoś
ZielonyPelikan 2012-01-22, 18:49 1
Zgłoś
Bad-Motherfucker 2012-01-22, 21:29
Masakrowiec napisał/a:

Wy jebani pseudo sadole nie jestem autorem filmiku .. znalazlem go w necie .. was ciesza kurwa filmiki typu " ktos wyjebal sie z glupoty " albo jak ktos ginie z glupoty .. cisniecie z macka z klanu i z innych debili a ze ktos jest glupi jakimjest to jzu zle .. sentymentalne cioty .. jezeli sie nie podoba to nie ogladac a nie srac sie inteligenciki w dupe mać .. jebal was piec .. w dupie mam ostrzezenie .

pies *

Rozpłacz się jeszcze

Zgłoś
EvilSoran 2012-01-22, 22:59 1
silverstar napisał/a:

Nie kumam kurwa, pomocy proszę. W przypadku przykrych doznań bohaterów innych filmików, Maćka z klanu etc. Polew i prześciganie się w wymyślaniu komentarzy obrażających te osoby, oraz komentujących nie zna granic. Natomiast w przypadku chłopaka dotkniętego lekkim opóźnieniem umysłowym, podnosicie wrzawę, że tak nie wolno, bo top nie moralne, przykre, powinno się Panów, którzy nagrali film do gazu wsadzić itd. Jaka jest do cholery róznica? Albo pokazujemy wszystko i nie ma cenzury, a wnioski na swój sposób każdy wyciąga sam, albo poprzyjcie projekt ACTA i cala resztę, która w dosknoały sposób nakreśli co wolno a czego nie wolno i będzie spokój. W taki sam sposób Cejrowski potraktował frytkę, obnażając własny intelekt, by efekcie dziewczę przyznało się do bycia kurwą wg swojej definicji. Chłopcy zrobili to na miarę swoich możliwości z wiertarą. Rozpierdala mnie selektywność niektórych użytkowników.

Oj tam, to po prostu z niewiedzy, następnym razem ciebie też będziemy bronić

Zgłoś
WhyMe? 2012-01-23, 0:43
Autopilot zginął, padłem
Zgłoś
Piotrkowski 2012-01-23, 18:39 1
Cytat:

Typek rozjebal mi konstrukcje umyslowa

Tam nie było wiele do rozjebania...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów