Typek rozjebal mi konstrukcje umyslowa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pierdoleni frajerzy sie z chłopaka śmieją...
Nie miałem tu konta. Ale jak zobaczyłem ten film to pomyślałem że założę je i nazwę je na twoją cześć. Kurwa ile ty masz lat debilu? Ty w ogóle masz umysł? Bo po tym filmie nie wydaje mi się. Jeśli ten chłopak cię śmieszy to wiedz że ty też śmieszysz mnie i wielu obecnych tu ludzi. Wiertara próbuje odpowiedzieć na wasze pytania z poziomu 2 klasy podstawówki a ty nawet nie potrafisz filmu "w pionie" puścić... Minuta ciszy nad tobą...
coś mi się wydaje że to będzie skutek sprowadzenia SOPA, ACTA itp
ble ble
zgnoic_bertasa123, Święta prawda. Mam kumpla który ma 23lat, a zatrzymał się umysłowo na 6 klasie podstawówki, wpierdoliłem już chyba 10 osobą, za to, że się z niego śmiały.
Mar0 napisał/a:
zgnoic_bertasa123, Święta prawda. Mam kumpla który ma 23lat, a zatrzymał się umysłowo na 6 klasie podstawówki, wpierdoliłem już chyba 10 osobą, za to, że się z niego śmiały.
11 wpierdol nagraj bo wieje ściemą
Chodzilem z nim do szkoly... Tu macie cały kanał http:// www. youtube.com /user/ MrMajkiDzonson (usunąć spacje)
@Mar0
dopsze!
dopsze!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów