📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lepiej uważajta chopy bo jeden z modów jest fanem Widzewa i tu 'sprząta'
ale chodzą słuchy że już na niego polują:
ale chodzą słuchy że już na niego polują:
Paku, Andariel- uspokójcie się, to jest kulturalne forum a nie klub poselski
Jak dla mnie to może być nawet samym papieżem, byleby nie sprzątał w 'IMIĘ JEZUSA, BO BUDDYŚCI TO KURWY!', albo inne podobne powody, dla których polscy pseudokibice mają taką a nie inną opinię w europie.
Zupełnie jak w amerykańskim kościele.
paku90 napisał/a:
żal wam dupsko ściska że w całej europie jak sie rzuci hasło Widzew to wszyscy wiedza o co chodzi,
Jasne... sprawdzałeś czy Ci "koledzy" opowiadali?
Papież JP2 jakoś nie wiedział, że poza ŁKSem w Łodzi jest inny klub.
Przestańcie wmawiać takie bzdury... bo w to wierzycie już tylko wy. W Europie żaden Polski klub nie jest rozpoznawany i tego nie zaczarujesz. Pogódź się dziecko z tym. Polska skopana jest tak miętka że nikomu się nie chce pamiętać nazw Polskich klubów.
Dość kurwa!!! Dawać numery telefonów, ugadam was na ustawkę, 20 na 20 ze sprzętem. Skończy się pierdolenie i może się powybijacie -.-
To nie jest forum dla kibiców więc jak chcecie szerzyć tutaj swoją nienawiść to dajcie sobie na wstrzymanie bo pkt 6 regulaminu Was obowiązuje.
A teraz wszyscy razem, śmiało!!!
łks, łks
Trubadurzy nie mogą być gorsi!!!
A teraz wszyscy razem, śmiało!!!
łks, łks
lesiot napisał/a:
Jasne... sprawdzałeś czy Ci "koledzy" opowiadali?
Papież JP2 jakoś nie wiedział, że poza ŁKSem w Łodzi jest inny klub.
Przestańcie wmawiać takie bzdury... bo w to wierzycie już tylko wy. W Europie żaden Polski klub nie jest rozpoznawany i tego nie zaczarujesz. Pogódź się dziecko z tym. Polska skopana jest tak miętka że nikomu się nie chce pamiętać nazw Polskich klubów.
to polecam jednak pogrzebać w tym temacie troche np kibice rsc anderlechtu sie lubią z ełkaesiakami, pare jeszcze sztam bym wymienil ale mi sie nie chce grzebac
Jak zwykle dajdaje tylko filmiki i internetową napinkę potrafią siać, a i tak na Derbach pod względem oprawy zostali zgaszeni tak, że już do końca meczu się nie odezwali.
balcerro napisał/a:
to polecam jednak pogrzebać w tym temacie troche np kibice rsc anderlechtu sie lubią z ełkaesiakami, pare jeszcze sztam bym wymienil ale mi sie nie chce grzebac
Legia > Juventus Turyn
Górnik Wałbrzych > Slavia Praga
Zgody kibicowskie Polskich kibiców nie obejmują tylko polskich klubów. A Widzewa, to widziałem dużo vlepek jak byłem za granicą, np w Wiedniu, Zagrzebiu, Salonikach. Szwęda się ta hołota wszędzie:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów