Fragment filmu "Rezerwat".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Klasyka. Fajnie sie po dupie drapała.
Ja to się w ogóle dziwię, że z kuchni wyszła! Ale w końcu na coś się przydała.
mapecik1 napisał/a:
Ja to się w ogóle dziwię, że z kuchni wyszła! Ale w końcu na coś się przydała.
Jej to pewnie byś papcie w zębach przynosił więc nie pajacuj
rolerek napisał/a:
gdyby Rysiek jej nie posuwał to przedszkolaki by ją ganiały po osiedlu.
Jej to pewnie byś papcie w zębach przynosił więc nie pajacuj
Inscenizacja trochę mija się z realiami, i ta kultura panów w dresie...
Później ją zerżnął.... ma ktoś ten fragment?
Dobrze, że dali mu spokój. Jakby przyszedł Rysiek z Klanu to by się posrali ze strachu
Kurwa znowu ta aktorka, ona gra w chyba w każdym jebanym polskim filmie
@up
gra, bo umie grać.
Czy w 'jebanych'?hm, a pokaz mi Polski film który powala na kolana. Polska kinematografia ogólnie ssie pałe, w porównaniu do zagranicznej.
gra, bo umie grać.
Czy w 'jebanych'?hm, a pokaz mi Polski film który powala na kolana. Polska kinematografia ogólnie ssie pałe, w porównaniu do zagranicznej.
Rysiek to synonim słowa Rambo. filmy wyjebany polecam, dobry jest też fragment jak grubasek śpiewa piosenke o kwiatach
fletcher napisał/a:
A kto to,jest Rysiek,że tak spytam?
Nie znasz Ryśka od "wiecie co z nim zrobić"? Nie dobrze z Tobą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów