📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za debil
adrer napisał/a:
Słabi niech siedzą w domu, jak nie radzą sobie w miejskiej dżungli.mają chronić najsłabszych uczesników ruchu.
śluzy to się zgodzę, ale czy tu była śluza i miał prawo koleś sobie wjechać przed samochód wjeżdżając już praktycznie na same pasy?
Hehe motopizduś i bezpieczeństwo... to te skurwiele stwarzają największe niebezpieczeństwo przepychając się między samochodami a jeszcze jak zaskoczy zielone to kto patrzy czy taka pizdeczka czasem się nie pcha... ja od czasu do czasu spojrze i widzę że dawca się przeciska między samochodami to utrudniam mu przejazd... co jak komuś ujebie lusterko albo porysuje samochód to zatrzyma się? pokryje szkody ?
rosomak12345678 napisał/a:
odezał się warszawiak na WI w golfie 3wieśniak to ten w fiut aucie..
fiattt napisał/a:
Słabi niech siedzą w domu, jak nie radzą sobie w miejskiej dżungli.
Dobrze, że do kompa przyrosłeś.
A co do tego, że tam śluzy nie było. Prawo przejechać przed niego miał. Na pasy wjechać - nie. Tyle prawo.
czy tylko ja mialem nadzieje, ze jak wjechal na skrzyzowanie i odwracal glowe cos tam pierdzac pod nosem, to albo sie wyjebie albo cos w niego przykurwi?
@adrer: a była tam śluza? na czerwonym wyjechał za linię warunkowego zatrzymania, a nawet na pasy dla pieszych. Ponadto zablokował ruch - wpieprzył się przed samochód (chyba nawet autobus), który skręcał w prawo na strzałeczce. Ale bezsprzecznie wjechał na skrzyżowanie na czerwonym świetle, a to wykroczenie. Motopizdeczka.
Sam dużo jeżdżę skuterem bo wkurwiają mnie korki. Nieraz często wjadę przed samochód stojący na pierwszym miejscu, ale tak, aby innym ruchu nie utrudniać. Jak jadę prosto, to wciskam się wyłącznie na pas do jazdy prosto, a nie jak ta pizda na prawoskręt blokując tych co bezkolizyjnie mogą skręcić. Na miasto odblokowane 50cc 2T jest jak najbardziej spoko (pod warunkiem, że masz uprawnienia, znasz przepisy i masz trochę mózgu) bo zbiera się dość żwawo i bez problemu pierwszy zjedziesz z krzyżowania. Byle potem zająć skrajną prawą stronę, żeby bezproblemowo wyprzedziły Cię samochody które zdążył już się rozpędzić. Można samemu zyskać i innym życia nie utrudniać, tylko trzeba kurwa myśleć.
Warszawska praga... moje miasto takie piekne...
się kurwiszcz jutubem odgraża :E
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów