📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:26 tymczasem...
czwórka darmozjadów w mundurach, odpierdala sobie sjestę
czwórka darmozjadów w mundurach, odpierdala sobie sjestę
Gość miał ciemnay odcień skóry i oczywiście musiał się popisać inteligencją. Co to jest, że nawet polacy z gównianym odcieniem są idiotami ? Przypomnijcie sobie jakies patole osiedlowe, często latały jakies ciemne szczawiki z mlecznym wąsem, zawsze byli najgłupsi. Przypadek ? Nie sądze.
wieśniak to ten w fiut aucie..
rosomak12345678 napisał/a:
wieśniak to ten w fiut aucie..
Oho, pierwszy moto-skutero-zjeb już się spiął. Kto następny?
Koleś na skuterze przez te groźby "oglądaj się na yt" pewnie musiał iść do psychologa
pełno takich, kumplowi ostatnio gosciu bmw odjebal taka akcje, przypadkiem spotkał jego w ciemnym lesie ;D nowe opony ma, lampy, przednią szybę, ale na zęby nie było stać.
W ogóle to powinien być zakaz wpierdalania się skuterem poniżej 100cm3 na pierwsze miejsce przed samochody, bo jak skuterek rusza normalnie to OK ale jak taka kurwa stanie z przodu i ledwo rozpędza się do 40 na godzinę to można takiego udusić
up
a jak zamiast skutera jest rowerzysta? To dopiero musisz mieć spinę!
a jak zamiast skutera jest rowerzysta? To dopiero musisz mieć spinę!
Prosto skuter miał czerwone, to stał.
Koleś z kamerką miał warunkową strzałkę...
Jedynym który łamał prawo był nagrywający.
mp0011 napisał/a:
Prosto skuter miał czerwone, to stał.
A jedynym, który nie używał mózgu jest skuterzysta...
"Oglądaj siebie na youtube"
bardziej kozacko to już tylko chyba tak mógł powiedzieć :
"Jesteś u mojeje mamy"
bardziej kozacko to już tylko chyba tak mógł powiedzieć :
"Jesteś u mojeje mamy"
Widzę sami specjaliści. Akurat tak rowery jak i skutery mają prawo omijać stojące pojazdy i ustawić się przed nimi. Właśnie po to tworzy się ŚLUZY rowerowe, z któych też mogą korzystać motorowery, tak żeby można było bezpiecznie ustawić się z przodu i PIERWSZEMU opuścić skrzyżowanie. Tak żeby było bezpiecznie. Miasto to nie autostrada i infrastruktura i przepisy mają chronić najsłabszych uczesników ruchu. Kierowca CHUJ i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów