📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, że kiedyś do niego cios wróci, bo dziennikarka dostała tak naprawdę za niewinność - zauważcie, że pierwszy zaatakowany został kamerzysta, a kobieta przyszła mu z pomocą. To typowe zachowanie wieśniaków (chodzi o stan umysłu). A weź takiemu oddaj, to będzie cię po sądach ciągnął, bo istnieje debilny zapis o ,,przekroczeniu obrony koniecznej".
Prawidłowa reakcja, jebani manipulatorzy z tych telewizji to porażka. Wieś to wieś i tam się hoduję świnię, ale zaraz przecież kurwa jest plan zagospodarowania przestrzennego wsi. Po huj polskie jest jak można z zachodu ściągać świnie. Winny nie jest smród tylko zazdrość reszty wioski która zapewne opierdoliła ziemię na renty strukturalne, a teraz za najniższą jebią w korporacjach.
na chuj się wpierdalała, po kiego grzyba biegła jak ten koleś operatora gonił?
no i ,kurwa, bardzo dobrze. Widać, że się nie pierdoli z telewizyjnymi kurwami.
NastyRascal napisał/a:
karetka przyjechala bo babsko liscia dostalo a w tym momencie moze ktos dostal zawalu i potrzebowal pomocy z ów karetki.
OWEJ KARETKI ty antypolski nieuku. Na litość, jeśli nie potraficie poprawnie stosować rzadziej używanych zaimków, to zostańcie przy standardowych.
pl.wiktionary.org/wiki/%C3%B3w
Ale pojebane towarzystwo tutaj...
A żeby wasze przyszłe żony były dziennikarkami i miały pracę w takich okolicach mam nadzieję że będziecie latali za nimi z telefonami, nagrywali i komentowali 'bardzo dobrze kurwa'
A żeby wasze przyszłe żony były dziennikarkami i miały pracę w takich okolicach mam nadzieję że będziecie latali za nimi z telefonami, nagrywali i komentowali 'bardzo dobrze kurwa'
Polska C zgadza się, wieśniaki mają ciągle te same zwyczaje od czasów średniowiecza
Kurwa co wy pierdolici, jak ktos ma pare swin to spoko, ale taka hodowla to jest masakra, teoretycy pierdoleni
Powinni go knura spałować ostro. Co za zabita dechami wiocha
Jeden próbuje być zabawniejszy od drugiego, a zamiast prężyć się i kombinować nad zabawnym komentarzem wystarczyłoby pomyśleć, co ostatnimi czasy na sadolu jest sztuką. Karetka przyjechała zapewne w celu zrobienia obdukcji bo pewne jest, że reporterka wniesie pozew o napaść, jak nie lepszy paragraf typowi przyklepią. Widać, że agresorzy to jebane chamy, które nie potrafią zdania poprawnego sklecić więc wysługują się "językiem migowym".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów