📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
To troche tak jak pedały w koszulkach z Che Guewarą.
to to nic, a jak robią sobie tatuaże z chińskimi znakami? mnóstwo ludzi nosi ciuchy z napisami których nie znają znaczenia
a zespół przynajmniej grał, a nie ja te nowe gówna co tworzą muzykę w programach, nawet na telefonach
a zespół przynajmniej grał, a nie ja te nowe gówna co tworzą muzykę w programach, nawet na telefonach
koras24 napisał/a:
Mnie zawsze zastanawia jaka część gimbazy w bluzach thrasher kiedykolwiek jezdziła na desce. A swoją drogą jeżdżenie na desce to pedalstwo.
Pedalstwo to jazda na rowerze, tam masz pedał , a i sam jesteś pedał , pewnie nigdy nie jeździłeś na desce , stąd te pierdolenie.... skate or die biatch
Jak czytam stwierdzenia, że Nirvana jest chujowa to już wiem, dlaczego Zenek ma pełne sale na koncertach.
koras24 napisał/a:
Mnie zawsze zastanawia jaka część gimbazy w bluzach thrasher kiedykolwiek jezdziła na desce. A swoją drogą jeżdżenie na desce to pedalstwo.
Tak samo jak jak bieganie w jakichś leginsach, pedałowanie na rowerku, wspinaczka, crossfit, pływanie i inne gówna. Prawdziwy mężczyzna to powinien oglądać ekstraklasę i ukrytą prawdę z żuberkiem w ręku!
swampman napisał/a:
jimmy page czyli perkusista nirvany ma koronawirusa
nie ma to jak pierdolić trzy po trzy i nawet tego nie sprawdzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów