📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:49
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Mnie zawsze zastanawia jaka część gimbazy w bluzach thrasher kiedykolwiek jezdziła na desce. A swoją drogą jeżdżenie na desce to pedalstwo.
Akurat na plus, że tego gówna nie kojarzy.
Fajna koszulka, dobry kawałek, świetny zespół. A tak na marginesie- wiecie może, kiedy będzie koncert Nirvany w Polsce?
koras24 napisał/a:
Mnie zawsze zastanawia jaka część gimbazy w bluzach thrasher kiedykolwiek jezdziła na desce. A swoją drogą jeżdżenie na desce to pedalstwo.
a co pan powiesz o hulajnogach?
Salieri16000 napisał/a:
Fajna koszulka, dobry kawałek, świetny zespół. A tak na marginesie- wiecie może, kiedy będzie koncert Nirvany w Polsce?
chyba nigdy. slyszalem ze jimmy page czyli perkusista nirvany ma koronawirusa
Czy ona grzebie sobie w dupsku?
Lasce na zakupach wpadł w oko jakiś t-shirt, do tego z napisem odnoszących się do buddyzmu. I jest pośmkewiskiem sadola, bo akurat jakiś ćpun postanowił założyć zespół o takiej samej nazwie, a na domiar złego nie słucha chujowej muzyki.
Recydywista napisał/a:
Ciekawe czy Kurt by w tej sytuacji strzelil w ten sam łeb
W ten sam to już raczej nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów