📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany ekskrement...
Obie powinny mu teraz wyjebać na pizdę, bo taki mikry chujek to już pizda
Smolar12 napisał/a:
Jebany ekskrement...
Wracaj na strajk kobiet, feministo.
Może to niektórych zaskoczy, ale zdarzają się na świecie trójkąty - nie tylko na hubah i tjubach różnych.
Ten gość został dla mnie wzorem. Tak się w życiu ustawić...
Koleś sobie trójkąt ogarnia, albo już w nim jest, a tu zaraz urwanie dupy feministek i innych świnek będzie..
kiedy zawiązywała włosy już myślałem że jeszcze mu klęknie do penta
Czy wy kurwa nie widzicie, że ten waleń z przodu gościa przycisnął? Nie miał jak spierdolic. Na plecach poczuł normalną cipkę to i zadziałał. Była w zasięgu ręki. A u kaszalota musiałby najpierw tłuszcz odgarniać na boki.
Kurka ta od tylu go nie pchala w dupcie nie chcial to walenia od przoda wzial. Cos zawsze umoczyl a nie jego
Może żyją w trójkącie kto to wie... ale najgorszym zjebem jest ten który musi cos takiego nagrac i jeszcze wrzucic do neta
przecież wiadomo że to trójkąt, no kurwa ludzie ogarnijcie sięxD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów