📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Od pierwszej sekundy było wiadomo, co się stanie
Ja raz bylem glupi i po pijaku wlozylem palca pod wiatrak. Na drugi dzień cały fioletowy.
to gówno chyba wisi w każdym hamburger-domy i dalej kretyni tego nie ogarniają.
Jakie echo poszło hahaha pusta główka oj pusta
Wcale nie widać że film jest ustawiony. Co za idiota stał by nad kręcącym się wiatrakiem i jeszcze przypadkiem to kamerował?
kyk, bo operator kamerę sobie nową kupił, a idiota pod wiatrakiem nowe okulary... i chuj!
kiedyś wykręciłem korki od domu zamiast od budynków gospodarczych (do nich pociągnięta jest "siła") i naprawiałem gniazdo do podpinania piły tarczowej. Los chciał że połapałem się gdy dotknąłem jednego przewodu i mnie lekko popieściło. Gdybym złapał naraz wincyj, to wiadomo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów