📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógł spierdalać, ale chyba postanowił dowiedzieć się o co chodzi
(oczywiście piszę o sytuacjach krytycznych, zaraz ktoś napisze żebym się rzucał na gościa z gnatem. Odpowiem - nie kurwa, lepiej czekaj grzecznie aż cię zajebie, dobry przykład był jakąś stronę może dwie temu).
(oczywiście piszę o sytuacjach krytycznych, zaraz ktoś napisze żebym się rzucał na gościa z gnatem. Odpowiem - nie kurwa, lepiej czekaj grzecznie aż cię zajebie, dobry przykład był jakąś stronę może dwie temu).
Po ile ten skuter?? Czy można dziś przyjechać i zobaczyć???
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
sprzedali mu stół z powyłamywanymi nogami , i się wkurwił
zrobili za dużo trumien i szef się wkurwił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów